10 Yaşında Erkek Çocuğuna Ne Alınır?

10 Yaşında Erkek Çocuğuna Ne Alınır?

10 yaşında erkek çocuğuna ne alınır, karne hediyesi ne tavsiye edilmektedir? Peki doğum günlerinde hangi hediyeler daha çok alınır?

Erkek çocukları için özellikle akülü arabalar, akülü motosikletler tavsiye edilmektedir. Futbol topları, takım formaları gibi pek çok hediye olabilir. Yaşlarına ve ekonomik fiyat bütçelerine göre yine elektronik hediyeler de değerlendirilebilir. Özellikle bilgisayar, cep telefonu ve tablet bu yaş gruplarında önerilmektedir. Erkek çocukların en çok tercih edilen hediyelerden bazılarını inceledik. Şimdi maddeler halinde önerileri keşfedin.

Akülü Araba

10 yaşında erkek çocuğuna ne alınır, akülü araba 10 yaşa olur mu? Öncelikle akülü arabalarda 2 yaş ila 13 yaşa kadar birbirinden farklı seçenekler bulunmaktadır. Uzaktan kumandalı ya da bluetooth özellikli sayısız ürün bulunmaktadır. Ayrıca akülü arabalar da yine renklerine, sportif özelliklerine göre değerlendirmeler yapılabilir.

Bunun yanı sıra daha klasik araba modelleri de bulunmaktadır. Hem uygun fiyatlar hem indirimli avantajlar ile akülü arabalarda bir marka var. Türkiye’nin tamamına aynı gün gönderim ve kargo seçenekleri değerlendirilmektedir.

Akülü Garaj online sistemi üzerinden tüm ürün seçenekleri görülebilir ve ayrıca Instagram’dan da videoları izlenebilirsiniz. En çok tercih edilenler arasında Ford Mustang araba yanı sıra BMW, Mercedes gibi seçenekler bulunmaktadır. Hem en ucuz akülü otomobil seçenekleri hem de pahalı marka gibi alternatifler bulunmaktadır.

Erkek çocuklarda bebek kategorisi ve 13 yaşa kadar kategori seçenekleri bulunmaktadır. Üstelik kilolarına ve boylarına göre daha büyük konseptteki çocuklara da yine arabalar bulunmaktadır. Yetişkinleri dahi taşıyabilme özelliğine sahip 300 kilodan fazla kapasiteli araçları değerlendirebilirsiniz.

Araziler, toprak ve çim zeminlerde betonlarda gidebilir bu araçlar yetişkinler tarafından da çok tercih edilmektedir. İndirimli fiyatları ile 10 yaşına uygun Ford Mustang ve Audi akülü arabalarını değerlendirebilirsiniz. Ayrıca akülü motosiklet, cip ve akülü offroad araçları da 10 yaş grubu tarafından çok tercih edilmektedir.

Boy uzunluğu, kilosu, yaşı ve onun sevdiği tarzda göre araçları seçebilirsiniz. Yılın en çok beğenilen akülü oyuncak araba seçenekleri arasında ayrıca Bugatti bulunmaktadır. Favorilerde Ferrari, Jaguar da bulunmaktadır. Tüm ürünlerin videolu görsellerini görmek ve özelliklerine dair bilgi almak da çok mümkün.

Hemen Akülü Garaj Kids Car sisteminin Instagram sayfasını https://www.instagram.com/akulugaraj/ üzerinden inceleyebilirsiniz. Bilgilendirme ve sipariş için de müşteri hizmetleri günün her saatinde telefon, WhatsApp üzerinden faaliyet göstermektedir.

Baskılı Tişört

10 yaşında erkek çocuğuna ne alınır, ne tür hediyeleri severler? Genellikle erkek çocukları bu yaşlarda belirli şeyleri sembolize ederler. Örneğin futbol takımları veya sevdikleri, idol olarak tanımladıkları kişilerin baskılı tişörtlerini severler. NBA futbol takımları, Avrupa Futbol takımları gibi pek çok popüler takımın baskılı tişörtü olabilmektedir.

Kendi isimlerini taşıyan tişörtler, nevresim takımlarıyla farklı alternatifler değerlendirilebilmektedir. Ayrıca onların doğum günü tarihlerine göre yazlık ve kışlık hediyeler alınabilmektedir. İsimlerinden veya resimlerinden baskı yaparak defter, koleksiyon kitabı veyahut çanta değerlendirebilirsiniz.

Ayrıca matara, şortlu takım gibi farklı baskılı ürünler de değerlendirilmektedir. Üstelik dijital sistemler üzerinden fotoğraf gönderme usulüyle anında üretim yapılmaktadır. Ve böylelikle kargo hızlı şekilde yapılmaktadır ve hediyenizi gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca kırlentler, yastık takımları, çarşaf takımları gibi pek çok alternatif olabilmektedir.

Onun başarılarını simgeleyen veya sevdiği resimlerle baskılı tişörtlerden yararlanabilirsiniz. Üstelik bu tür hediyeler, fiyat açısından da genellikle daha ekonomik seçenek sunmaktadır. Hem de kalıcı hediyeler olarak bilinmektedirler.

İllüzyon Gece Lambası

10 yaşında erkek çocuğuna ne alınır, aksesuarlar tavsiye edilir mi? Özellikle son dönemlerde illüzyon gece lambaları tercih edilmektedir. Gece karanlıkta parlayan birbirinden farklı gece lambası çeşitleri olabilmektedir.

Odasına uygun ve konseptine uygun birbirinden farklı ev tekstili ürünleri de alabilirsiniz. Çarşaf ve nevresim takımları, oyun halısı gibi farklı kategoriler olabilmektedir. Ayrıca tavan lambası, abajur veya illüzyonist gece lambası gibi farklı kategoriler bulunmaktadır. Bazı kutulu oyuncaklarda da çocuklar, gece lambalarını kendileri tasarlayabilmektedir.

Oyuncak yapımı olan çeşitli kutulu oyuncaklar ile ona destek sağlayabilirsiniz. Hem fiziksel hem de zihinsel gelişimlerini sağlayabilen pek çok aktivite masası bulunmaktadır. Kutulu oyuncakları yine yaşlarına göre değerlendirebilirsiniz. 10 yaşındaki erkek çocuğu doğum günü hediyesi için harika bir seçenek olabilmektedir.

Ayrıca onunla çekildiğiniz resimleri yerleştirmek üzere ışıklı fotoğraf albümleri bulunmaktadır. Slayt gösterisi yapan veya led ışıklarıyla harika tabloları alabilirsiniz. Sevdiği sporcular veya takımlar var ise ona büyük boy poster yapabilmekte veya yağlı boya tablo alabilmektesin.

Çocuğunuzun tarzına uygun pek çok çeşitli hediyeler armağan edebilirsiniz. Bir de çocukların ilgisini çeken ürünler arasında puzzle bulunmaktadır. Hafta sonları veya yaz tatillerini daha eğitsel şekilde geçirmeleri için kutulu puzzle hediye olarak alabilirsiniz. Şehirler, ülkeler, hayvanlar alemi gibi farklı temaları olan pek çok kutulu oyun bulunmaktadır.

Ayrıca, atlaslar, haritalar gibi çeşitli kategorilerde bilgilendirme maksatlı ürünler bulunmaktadır. Öncelikle odası veya kendisine uygun bir hediye seçimi için kategori belirleyin. Daha sonra onun sevdiği renkler veya ilgi alanlarına uygun hediye seçimini çok daha kolay yapabilirsiniz. Tabii ki bunun için belirlediniz bütçe de önem taşımaktadır

Kumandalı Araba & Drone

Kumandalı uçaklar, helikopterler veya dronlar gibi teknolojiyle birlikte gelişen çok sayıda oyuncak seçeneği bulunmaktadır. Suyun altında çekim yapabilen veya yüzlerce metre yükselebilen drone araçları da bulunmaktadır.

10 yaşında erkek çocuğuna ne alınır, konularında şayet bütçeyi daha üstte tutuyor iseniz drone alabilirsiniz. İnsansız hava araçlarının oyuncak konseptleri de bulunmaktadır. Pilli, akülü veya benzinli seçenekleriyle uçan hediyeler alabilirsiniz.

Uzaktan kumandalı kullanım seçenekleri mobil aplikasyon bağlantılarıyla sayısız türü bulunmaktadır. Ayrıca mobil aplikasyonlar ile yine elektronik hediyeler de verilebilmektedir. Play Station ve X box gibi konsol oyunları da çocuklara hediye edilebilen pahalı ürünler arasında yer almaktadır.

Zevklerine ve oyun tutkularına göre onlara hediye alabilirsiniz. Yılbaşı hediyesi, karne hediyesi, yaz tatili veya doğum günü hediyesi gibi farklı kategorilere uygulanabilen ürünlerdir.

Bilgisayar

10 yaşında erkek çocuğuna ne alınır, hangi bilgisayarlar önerilir? Eğer elektronik kategoride bir ödül almayı düşünüyorsanız, oyun veya ders çalışma kapsamına göre almanız önerilmektedir. Oyun bilgisayarları tamamen farklı kategoride tasarlanmaktadır.

Fakat ders çalışması ve eğitim programlarından yararlanması için düşünüyorsanız da ona göre seçenekler bulunmaktadır. Yine tabletler, cep telefonları ve giyilebilir elektronik araçlar gibi pek çok fazla seçenek bulunmaktadır. Bilgisayarların RAM, çekirdek ve işlemci yapılarına göre değerlendirmeniz mümkündür.

Ayrıca pek çok elektronik mağaza da yine ekonomik fiyat seçenekleri bulunmaktadır. Oyun bilgisayarı almayı düşünüyor veya oyun bilgisayar donanımları da değerlendiriyor olabilirsiniz. Bu konuda da çocuğunuzun mutlaka zaten fikri vardır. Onun almak istediği, hayal ettiği bir konsolu ona şimdi hediye edin.

Sürüş keyfi ve birlikte en harika zamanları geçirmek için de akülü motor ve arabaları değerlendirebilirsiniz. Özellikle off road araçları, velilerin de en sevdikleri arasındadır. Üstelik garantili satışlar ile uzun yıllar boyunca güvenle kullanabilmektedir. Fiyat seçkileri ve ekstra indirimlerine göre oğlunuza en güzel hediyeyi alabilirsin.

02.07.2024
65
Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Whatsapp
Akülü Garaj
Akülü Garaj
Merhaba!
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
1