Kız Çocuğunun En Çok Sevineceği Hediyeler?

Kız Çocuğunun En Çok Sevineceği Hediyeler?

Kız çocuğunun en çok sevineceği hediyeler arasında sayısız seçenek bulunmaktadır. 3 yaş grubundan 13 yaş grubuna dek, en sevilen hediyeleri inceledik.

Kız çocuklarına karne hediyesi vermek, doğum günlerine özel seçeneklerle onları mutlu etmek ister misiniz? Yaz tatili veya kış tatili hediyelerine, her kategoriye göre farklı oyuncak türleri bulunmaktadır. Peki en sevilenler hangileridir dersiniz? Biz bazılarını, önerilenler ile keşfettik.

Akülü Araba

Kız çocuğunun en çok sevineceği hediyeler listesinin ilk sırasına hiç şüphesiz akülü oyuncak arabalar bulunmaktadır. Özellikle pembe ve beyaz renkte hazırlanan akülü araba seçeneklerini kız çocukları çok seviyor.

BMW ve Bugatti türündeki arabalar yılın en çok alınanlar arasında yer almaktadır. Yine Mercedes ve Ferrari kategorisinde de kız çocuklarına uygun araba seçenekleri bulunmaktadır.

Akülü Garaj, tüm çocuklar için akülü araba almaya uygun en harika seçenekler arasındadır. Firma, İstanbul’un her noktasında aynı gün teslimat yapmaktadır. Yine Türkiye’nin tüm şehirlerine de verilen siparişlerde aynı gün gönderim imkanı bulunmaktadır.

Üstelik lisanslı ve orijinal markalar, indirimli fiyatlar ile satışa sunulmaktadır. Bu yaz kızınızı mutlu etmek için ona araba hediye etmek ister misiniz?

BMW, Mercedes, Audi, Bugatti, Ferrari ve Lamborghini gibi marka seçeneklerinde yılın fırsatları sunulmaktadır. Uzaktan kumandalı arabalar da yine kız çocuklarının yaş gruplarına göre değerlendirilebilir. Tek koltuk veya 2 kişilik koltuk kapasitesine sahip olan araba türleri bulunmaktadır.

Ayrıca akülü motosiklet veya akülü kamyon gibi farklı alternatifler de bulunabilir. Yine kız çocuklarının ilgi alanlarına göre offroad araçları, jeep veya motosiklet düşünülebilir. 10 ila 13 yaş kız çocukları için de büyük kategoride arabalar mevcuttur. Özellikle Ford Mustang devasa boyuttaki akülü araba çok beğenilmektedir. 2 kişilik ve aileleriyle binebildikleri bu araçlar neredeyse 350 kilo taşıma kapasitesine sahip ürün seçenekleridir.

https://www.instagram.com/akulugaraj/ resmi Instagram hesabını mutlaka ziyaret edin. Drift özelliğinde olan, bluetooth kumandalı akülü araba gibi pek çok seçeneği görebilirsiniz. Ayrıca videolu anlatımları, hikâye paylaşımlarıyla da ona akülü arabayı hemen seçebilirsiniz. Tek tıkla sipariş sonrasında aynı gün gönderim avantajlarıyla yazın tadını hemen çıkarmaya başlayabilir.

Pembe Bir Bisiklet?

Kız çocuğunun en çok sevineceği hediyeler listesinde bir de bisikletler bulunmaktadır. Hem kız çocukları hem erkek çocuklarının bir klasiği, bisiklettir. Çocukların tarzları ve sevdiği renklere göre Bmx türünde veya daha klasik bisiklet türleri değerlendirilebilir.

Ayrıca yaş seviyesine göre 4 tekerlekli ve 3 tekerlekli seçenekler de bulunabilmektedir. Barbie konseptinde veya pembe renkli donanımlarıyla sevilen pek çok bisiklet türü bulunmaktadır. Markalarına, modellerine ve fiyatlarına göre sizler de seçebilirsiniz.

Özellikle pembe renkteki bisikletler, küçük kız çocukları tarafından çok sevilmektedir. Fakat karne hediyesi veya daha büyük yaş grubundaki kızlara hediye alıyorsunuz, daha profesyonel seçenekleri değerlendirebilirsiniz. Yine onların ilgi alanlarına göre tekerlekli sürüş aletleri de değerlendirilebilmektedir.

Özellikle patenler, kız çocuklarının en sevdiği oyuncaklar arasında yer almaktadır. Tekerlekli paten, kaykay veya dalga tahtası gibi farklı seçenekler değerlendirilebilmektedir. 8 yaş kız çocuklarına alınacak hediyeler veya 10 yaş kız çocuğu hediyesi gibi farklı seçenekler değerlendirebilirsiniz. Fakat onların fiziksel ölçülerine göre hediye seçmeyi ihmal etmeyin.

Ayrıca bisiklet seçimi yaparken jant boyutları da önem taşımaktadır. Genellikle küçük yaş gruplarına 16 jant ve 10 yaş üzerine de 20 jant bisikletler önerilmektedir. Fakat çocuğunuzun boyu ve fiziksel kapasitesi daha gelişkin ise jant seçenekleri de değişiklik gösterebilmektedir. Onu spor aletleriyle desteklemek aynı zamanda yaz boyu eğlenmesinin yanı sıra fiziksel olarak gelişmesini sağlamaktadır.

Şıkırtılı Bir Kol Çantası?

Kız çocuğunun en çok sevineceği hediyeler nelerdir, kol çantası almak makul mü? Kız çocukları her dönem her yaşta yol çantalarını çok seviyor. Henüz bebek yaşlarda bile bu kol çantası tutkusu onlarda başlar.

Hem cinsiyet bilincine varmaları hem de kendilerine ait eşyaların sorumluluk duygusuna varmaları için önemlidir. Bu sebeple küçük yaşlardan itibaren kol çantaları hediye edilebilmektedir. Okul yaş grubundaki çocuklara ise daha şıkırtılı modeller düşünülebilir. Hem spor çantası hem kol çantaları gibi farklı alternatifler bulunmaktadır. Üstelik oyun oynamaya giderken, parklarda, pikniklerde kullanmak için çok bölmeli çanta seçenekleri de değerlendirilebilmektedir.

Ayrıca termos çantalar da yaz aylarında onların serin su içmeleri için önerilendir. Yine eğer çocuğunuz spor dallarıyla ilgileniyorsa harika donanımıyla spor çanta diyebilirsiniz. En sevdiği renklerden oluşan kaliteli bir çanta hediye edebilirsiniz. Ortaokul yaşındaki kız çocukları genellikle kol çantası kullanımına başlamaktadır. 10 ve 13 yaş arasındaki çocuklara uygun kol çantaları çok sevilmektedir. Bunun yanı sıra lise çağındaki kız çocukları için de daha konsept çanta modelleri bulunabilmektedir.

Ayrıca ihtiyaçlarına göre ayakkabı çanta takım hediye de edebilirsiniz. Özellikle spor konseptteki ayakkabı çanta hediyeleri, kız çocuklarının en sevdiği ürünlerdir. Fakat bunları alırken de genel modelleri, popüler kültüre göre seçmeniz önerilmektedir. Zira çocukların yaşına ve ilgi alanlarına göre tarzlarını tespit edebilme çok önemlidir.

Onların sevecekleri ve rahatlıkla kullanabilecekleri hediyeleri seçmeye özen gösterin.

Güzellik Masası Seti Nasıl Olur?

Tuvalet masası, güzellik veya makyaj masası kız çocuklarının genellikle küçük yaşlardan itibaren meraklandıkları ürünlerdir. Saçlarını taramak, ruj sürmek, oje sürmek gibi özellikle ilgileri vardır. Hem ailelerinden hem medyaları medyadan gördükleri, kadınlara özel güzellik ritüelleri genellikle bebeklik çağda başlar. Bunun için de çok özel aktivite masaları bulunmaktadır.

Kız çocuğunun en çok sevineceği hediyeler arasında güzellik masaları da önerilenler arasındadır. Işıklı ve sesli donanımlar ile harika zamanlar geçirebilirler. Üstelik aynalarla kendilerini izleyebilmekte, kendilerini daha çok keşfedebilmekteler.

Yine çocukların ilgi alanlarına göre dikiş masası setleri, doktor oyun setleri gibi aktivite masalar bulunmaktadır. Bu oyuncaklar genellikle masa ya da dolap şeklinde uygulanmaktadır. Bazılarında mutfak tezgahı bazılarında çamaşır odası gibi farklı seçenekler bulunabilmektedir.

Ama güzellik masası setleri genellikle ilkokul yaş çocuklarının sevdiği oyuncak türleri arasındadır. Hem renkleri tanımaları hem nesneleri tanıması için de yine onlara destekleyici eğitsel oyuncaklar olarak değerlendirilebilmektedir.

Oyuncak Figürler

Kız çocuğunun en çok sevineceği hediyeler arasında bir de oyuncak bebeklerden bahsetmek söz konusu. Hem direkt bebek olarak hem de oyuncak figür olarak çeşitli seriler alınabilmektedir.

Yıldız Savaşları serisi veya Transformers gibi erkek çocuklarının sevdiği oyuncaklar da tercih edilebilmektedir. Ayrıca Karlar Prensi veyahut Cindy bebek ya da farklı formlarda da figürler yine hediye edilebilir. Örneğin spora merakı var ise Serena Williams figürü alınabilir veya futbolda Ronaldo figürleri değerlendirilebilir.

Yine Jurassic Park veya National Geographic lisanslı ürünler de hayvanları öğrenmesi açısından oldukça destekleyicidir. Su canlıları ürünlerine ait oluşturulan figürler veya orman hayvanları için yine oyuncak figürler de alınabilmektedir. Favori ürünler arasında da çocuğunuzun zevki, keşfetme, macera merakına göre pek çok ürün seçeneği bulunmaktadır. Bütçenize ve özel gün konseptine göre bunların her birini değerlendirebilirsiniz. Ama yaz tatili hediyesi alıyorsanız mutlaka akülü araba, bisiklet gibi fiziksel etkinliklerini artırabilecek hediyeleri önermekteyiz.

02.07.2024
66
Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Whatsapp
Akülü Garaj
Akülü Garaj
Merhaba!
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
1