6 Yaşında Erkek Çocuğuna Ne Alınır?

6 Yaşında Erkek Çocuğuna Ne Alınır?

6 yaşında erkek çocuğuna ne alınır, aktive oyuncakları var mıdır? Erkek bebekler ve kız bebekler için 6 yaş grubuna özel oyuncak önerilerini keşfet.

6 yaş grubuna özel olarak hazırlanan şahane oyuncaklar bulunmaktadır. Eğitici ve öğretici oyunların yanı sıra tamamen fiziksel etkinlik sağlayan türler de bulunmaktadır. Kimi oyun hazır kullanımda kimisi ise kendin yap kendin oyna formunda sunulmaktadır. Teknolojinin gelişmesi ile elektronik oyuncaklar da oldukça popüler hale geldi.

Akülü Araba

Akülü araba, akülü motor veya ATV türü araçlar, her yaş grubunun çok ilgisini çekmektedir. Özellikle yaz aylarında ve büyük şehirlerde akülü arabalar tercih edilir. Yeşil alanların fazla olmadığı büyük şehirlerde alışveriş merkezleri, genellikle akülü araba sürmek için ideal yerlerdir. Genellikle bebek ve çocuklara ayrılan alanlarda aileler ve bebekleri akülü araba keyfini sürdürebilirler.

6 yaşında erkek çocuğuna ne alınır gibi sorular için genellikle ebeveynlerin tercih ettiği hediyeleri inceledik. Hem tavsiye edilenler hem de faydalı bulunan pek çok ürün bulunmaktadır. Akülü Garaj, bir çocuk oto galerisi olarak Türkiye’nin her noktasına aynı gün teslimat hizmetleri vermektedir. BMW, Mercedes, Lamborghini yanı sıra Pilsan, Canam gibi modellerimiz de bulunmaktadır.

Tek kişilik veya 2 kişilik sürüş keyfi olan akülü araba modellerimiz oldukça popülerdir. Cazip, indirimli fiyat avantajlarıyla her bütçeye uygun akülü çocuk arabaları tercih edilebilir. 6 volt daha yumuşak sürüş keyfi veya 12 voltluk araba seçenekleri bulunmaktadır.

Yenilenen kategorimizde; Ford Mustang, Audi, Bugatti, Ferrari ve Jaguar çeşitlerini mutlaka görünüz. Özellikle bebekler için uzaktan kumandalı seçenekler bulunmaktadır. Bluetooth bağlantıları veya müzik donanımları olan bu araçlar ile çocukların keyfi maksimum kapasiteye çıkabilmektedir.

https://www.instagram.com/akulugaraj/ linkinden Instagram sayfamızı inceleyebilirsiniz. Burada hem çocuk otomobilleri hem de yetişkinlerin sığabildiği arabalara dair çok görsel bulunmaktadır. Ayrıca videolarıyla da drift özelliklerini keşfedebilirsiniz. Erkek çocukların tutkunu olduğu bu harika araçlar, bahçelerin alışveriş merkezleri ve tatilin keyfini doya sırası sürmelerini sağlamaktadır.

Aktivite Masası

6 yaşında erkek çocuğuna ne alınır, hangi oyuncaklar ilgisini çeker? Son dönemlerde aktivite masaları kız ve erkek çocuklara tavsiye edilmektedir? Tek bir oyuncak yerine bu masaların üzerindeki donanımlar sayesinde saatlerce oyun keyfine varabilirler. Özellikle interaktif şekilde hazırlanan aktivite masaları üzerinde çarklar, rengarenk butonlar bulunmaktadır. Hem ışıklar hem seslerle ile pek çok etkinliği yerine getirebilmektedirler.

Bazı masalarda ise otomatik karakterler mevcuttur. Bir tuşa basıldığında çeşitli karakterler hareket etmeye başlamaktadır. Ayrıca toplar, kaydıraklar ve geometrik şekillerle de çeşitli aktiviteler yapılabilmektedir. Bu masalar genellikle çocukların öğrenimini destekleyen eğitici oyuncaklar arasında yer almaktadır.

Üstelik 2 ila 8 yaşına kadar da kullanılabilir olduğu için çocuklar sıkılmadan uzun süre kullanılabilirler. Kaliteli markalardan alındığı sürece de sağlıklarına zarar vermeyecek ve uzun yıllar boyunca kullanabilecekleri oyuncakları olabilir. Aktivite masalarında renkler, sayılar öğrenilirken aynı zamanda müzik kulakları, ritim duyguları da gelişebilmektedir.

Ayrıca tekrar etme açısından, onların hafızaları da desteklenmiş olur. Kız çocukları için de yine çeşitli aktivite masaları bulunmaktadır. Onların daha çok ilgisini çekecek karakterler, renkler ve müziklerle harika vakitler geçirmeleri sağlanmaktadır.

Ayrıca bazı aktivite masalarında yer değiştirme, bölümleri tamamlama gibi çeşitli eklentiler de bulunmaktadır. Böylelikle uzun oyun zamanları sürdürülebilir ve her seferinde farklı etkinlikler yapılabilirler.

Lego Oyuncak Yapım Seti

6 yaşında erkek çocuğuna ne alınır, lego oyuncaklar faydalı mıdır? Uluslararası bir marka olan lego orijinal firması ile yüz binlerce oyuncak çeşidi sunulmaktadır. Her bir parçası keyif veren legolar ile tek bir oyuncak değil oyuncak yapımı da mümkündür. Çizgi film veya film karakterlerinden oluşan çeşitli figürler için de eksiksiz parça bulunmaktadır.

Özellikle erkek çocukları için de Marvel stüdyolarının en sevilen karakterlerinden seçenekler sunulmaktadır. Süpermen, Spiderman, Ninja Kaplumbağalar veya Venom gibi karakterler ile Lego oyuncak yapımı mümkündür. Ayrıca Ferrari ve pek çok yarış arabası için de oyuncak yapım setleri bulunmaktadır.

Daha küçük yaş gruplarına sunulan da türler bulunmaktadır. Kategorilerine göre büyük parçalar veya daha yüksek parçalara göre yaş gruplarına özel önerileri değerlendirebilirsiniz. Sadece ev, bina, şehir veya çiftlik yapımı gibi seçenekler bulunmaktadır.

Şirinler, Action Man, Octopus gibi farklı niteliklerde olan ürünler de bulunmaktadır. Ayrıca yine Walt Disney karakterlerine özel de lego yapım setleri bulunmaktadır. Sadece tek bir parça değil, onların arabaları, sepetleri, evleri gibi birbirinden farklı donanımları bulunmaktadır.

Örneğin uzay inşaat serisi, Venom veya Pankek Dükkânı, son dönemlerdeki popüler olan legolardır.

Çizgi Karakter Figür Setleri

6 yaşında erkek çocuğuna ne alınır, erkek çocuklar bebeklerle oynar mı? Evet, erkek çocuklar da bebeklerle oynar. Zira bunun için Barbie kategorisinde bile erkek bebek seçeneği bulunmaktadır. Ama erkek çocuklarının daha çok oynadığı bebekler, karakter figürleri.

Smack Down, Action Man gibi veya beyaz perdedeki sinema karakterlerinin çoğu genellikle figürleri ile sunulmaktadır. Ayrıca Star Wars oyuncak figürleri de yine çok beğenilmektedir. Bunun yanı sıra hayvanları tanımak için Jurassic Park serisi veya National Geographic lisanslı oyuncak türleri bulunmaktadır.

Bazı çocuklar bütün dinozorları ve hatta bütün hayvan çeşitlerini Latince isimleriyle bilmektedir. Henüz çocuk yaşta alınan oyuncaklar onların zeka gelişimini ve öğrenim kapasitelerinde de geliştirmektedir. Figürlere gelince, genellikle dönemsel popülerliğe göre figürler bulunmaktadır.

Ayrıca Harley Davidson motor seçenekleri veya Şimşek Mc Quinn gibi oyuncaklar da bulunmaktadır. Yine futbolcular veya dünyada popüler olan sporcular için de figür setleri bulunmaktadır. Bazı ebeveynler bu figürleri, koleksiyon niteliğinde toplamaktadır.

En değerli basketbolcular, boks şampiyonları, futbolcular gibi pek çok değerli sporcunun karakter figürleri de erkek çocukların sevdiği oyuncak türleri arasındadır. Yaş gruplarına göre yine peluş ve daha yumuşak formda olan figürler de düşünülebilir.

Banyo Oyuncakları

Çocuklara alınan oyuncaklar sadece onlara eğitici ve öğretici olmamalı. Çoğu zaman da sadece eğlence modu ile uygulanabilir. Örneğin bütün bebekler suda oynamayı çok sever. Mevsimine göre onlara küçük havuzlar yapabilirsiniz.

Bunun için çocuk oyun havuzları da bulunmaktadır. Top havuzları veya su havuzları gibi plastik donanımlar ile evin içinde dahi ona kıymetli zamanlar yaratabilirsiniz. Nerf su tabancaları ve donanımları da dünyada popüler oyuncak gruplarındandır. Yetişkinler için dahi ürünleri bulunmaktadır.

6 yaşında erkek çocuğuna ne alınır, konularında banyo oyuncakları da yine tavsiyeler arasında yer almaktadır. Hem küvette hoş zamanlar geçirmesi hem de oyuncakla uzun, eğlenceli vakitler geçirmesi için tavsiye edilmektedir. Bu oyuncaklar genellikle yumuşak, silikon ve plastik formdadır.

Genellikle ördek şeklinde olsalar da birbirinden farklı figürlerde banyo oyuncakları bulunmaktadır. Ağzından su çıkaranlar, sesle olanlar, düdüklü ördekler gibi bir farklı seçenekler mevcuttur. Çocuklar özellikle banyo yapmayı sevmiyor, sudan hoşlanmıyor ise onları teşvik edici oyuncaklar dahi önerilmektedir. Bir de su doldurmalı şişme ürünler bulunabilir. Ya da hacı yatmaz gibi hava şişirmeli figürler de eğlencelidir. Özellikle yüksek enerjisi olan çocuklar için sportif faaliyetler için düşünülebilir.

02.07.2024
68
Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Whatsapp
Akülü Garaj
Akülü Garaj
Merhaba!
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
1