7 Yaşında Erkek Çocuğuna Ne Alınır?

7 Yaşında Erkek Çocuğuna Ne Alınır?

7 yaşında erkek çocuğuna ne alınır? Çocuklara bisikletten futbol toplarına, akülü arabadan müzik aletlerine dek sayısız oyuncak alınabilir.

Yaz hediyeleri, kış, doğum günü hediyeleri gibi her kategoriye uygun oyun seçenekleri bulunmaktadır. Ayrıca onların gelişimini destekleyecek spor aletleri de hediye olarak alınabilir. Akülü motorlar, patenler ve scooterlar ile yaz tatilinin tadını sınırsızca yaşayabilirler. En çok alınan hediyeler konusunda önerileri keşfettik.

Akülü Araba

7 yaşında erkek çocuğuna ne alınır ne tür oyuncaklardan hoşlanırlar? Öncelikle her çocuğun oyuncak zevkinin farklı olduğunu belirtelim. Ama istisnasız hemen her çocuk, akülü arabaları çok sevmektedir. Yine kız çocukları da akülü otomobiller, bisikletler konusunda vazgeçilmez oyuncaklarına ilk sıraya yerleştirmektedir.

Akülü Garaj Kids Car sistemi olarak Türkiye’nin çocuk oto galerisinde lider markayız. 2 yaş ile 13 yaş arasında kullanılabilir tüm oyuncak çeşitleri, lisanslı markalar ile platformumuzda sunulmaktadır. Gerek fiziksel özelliklerinin gerek ise zihinsel gelişimlerinin sağlanması için bu oyuncaklar çok tercih edilmektedir.

Küçük motor kaslarından büyük kaslarına dek gelişimlerini sağlayan akülü arabalar, orijinal markalar ile erişime açıktır. BMW, Mercedes, Lamborghini ve Bugatti başta olmak üzere erkek çocuklarını vazgeçemeyeceği seçenekler bulunmaktadır. Bmw kategorisinde x5, x6, M6 gibi arabalarda drift özellikleri de bulunmaktadır.

Ayrıca ileri ve geri vitesleri ile gerçek sürüş keyfi yaşayabilirler. Emniyet kemerleri veya acil fren sistemleri gibi pek çok donanımları da bulunmaktadır. Pilsan, Canam, Ford Mustang, Audi ve Ferrari yine ebeveynlerin de tercih ettiği türlerdir. Ayrıca 13 yaşa kadar kullanılabilme kapasitesi olan çok özel arabalarımız bulunmaktadır. Taşıma kapasiteleri 350 kiloya denk gelebildikleri için anne babalar da rahat bir şekilde sığabilirler.

Jaguar kategorisinde ki erkek çocuklara uygun akülü otomobilleri keşfederek cazip fiyat avantajlarından yararlanabilirsiniz. Özellikle karne hediyesi almak için yenilenen modellerimiz sizi de sevindirecek niteliktedir. Üstelik indirimli fiyatlarıyla şahane seçenekler bulunmaktadır.

Tüm ürünlerin videolu görsellerini görmek ve drift özelliklerini fark etmek için https://www.instagram.com/akulugaraj/ Instagram sayfalarımızı geziniz. Sipariş verdiğiniz anda aynı gün teslimat için Türkiye’nin her noktasına gönderim sağlamaktayız.

Scooter ve Kaykay

Scooter ve kaykay oyuncaklar, erkek ve kız çocuklarının en sevdiği ürünlerdir. Yaşlarına göre 3 tekerlekli, 2 tekerlekli veya 4 tekerlekli ve seçenekler bulunur. Pek çok anne babanın 7 yaşında erkek çocuğuna ne alınır gibi arayışlar için biz de scooter önermekteyiz.

Chrome veya Decathlon gibi profesyonel seçenekler bulunmaktadır. Ayrıca Scooter kendi markası ile çok kaliteli ürünler sunmaktadır. Işıklı, 3 tekerlekli scooterlar genellikle yükseklik ayarlama modülleriyle sunulmaktadır. Böylelikle çocuklar eğlenceli vakit geçirirken, fiziksel özelliklerine göre de bu scooterları ayarlanabilmektedir. Renklerine modellerine göre, birbirinden farklı seçenekler değerlendirilebilir.

Yine kaykaylar her dönemin en sevilen oyuncak türleri arasında yer alır. Gelişimlerini ekstra destekleyen bu ürünler aynı zamanda esnek yapıya sahip olmalarını da desteklemektedir. Delta, Gang ve Decathlon en çok tercih edilen markalar arasında yer almaktadır. Ayrıca Avesta, Flip ve Penny gibi markaların da yine kaykay çeşitleri çok önerilmektedir.

Pro kemik zımparalar kaykay modellerinden tahta kaykay seçeneklerine dek pek çok alternatif de değerlendirilebilir. Ayrıca yine parmak kaykay da çocuklarının sevdiği ürünler arasında yer almaktadır. Silikon modülde Trithlon kaykay seçenekleri rengarenk ve modellerine göre farklı seçeneklerde sunulmaktadır.

Ayrıca pek çoğunun tekerlekleri ışıklı ve renkli tasarımlarıyla da beğeni kazanmaktadır. Yaşlarına göre yine küçük, orta veya büyük boy kaykaylar alabilirsiniz. Desenlerine göre sunulan ürünlerde çantalı modeller veya wave board türünde seçenekler de bulunmaktadır.

Futbol & Basketbol Topları

7 yaşında erkek çocuğuna ne alınır, top ilgilerini çeker mi? Erkek çocukları en çok futbolu sever. Fakat bazı çocuklar, basketbol, voleybol, masa tenisi gibi alanlara da ilgi duymaktadır. Üstelik bütün çocukların gelişim sürecinde bir spora yönlendirilmesi önerilmektedir.

Onların hem sosyalleşmesi hem de psikomotor davranışların gelişmesi için toplar oldukça ideal hediyelerdir. Yaşlarına göre futbol veya basketbol topları alınabilmektedir. Yine markalarına, modellerine göre ürünlerde farklılık göstermektedir. Ayrıca tenis raketi, tenis topları veya masa tenisi setleri gibi çeşitli hediyeler de değerlendirilebilmektedir.

Yine spora yönlendirmek için patenler, bisikletler, erkek çocuklarına en çok tavsiye edilen hediyeler arasındadır. Özellikle yaz tatili geldiğinde karne hediyesi olarak geleneksel bisiklet alımları pek çok ailede görülmektedir. Yaşlarına göre 3 tekerlekli veya daha sonradan 2 tekerlek kullanım moduna uygun bisikletler bulunabilmektedir.

BMX türünde veya Pinokyo türünde bisiklet seçenekleri düşünülebilmektedir. Toplara gelince Puma, Adidas ve Nike gibi profesyonel markalar vardır. Fakat bunun yanı sıra Decatlon veya çeşitli markaların üretimi olan futbol topları da bulunmaktadır. Yine spor alanındaki topları, yaş gruplarına göre almak önemlidir. Özellikle basketbolda el tuşları ve top sürüş hakimiyetleri, yaş kategorilerinde en önemli husustur.

Daha küçük bebekler için de genellikle peluş türde yapılan toplar tercih edilmektedir.

Giyilebilir Teknoloji Ürünleri

7 yaşında erkek çocuğuna ne alınır, teknolojik hediyeler alınır mı? 2000 yılı sonrası çocukların tamamı genellikle milenyum çocukları olarak adlandırılmektadır. Üstelik bu çağın çocukları, genellikle teknolojiyle doğmaktadır. Yani her biri teknolojik aletlere aşina şekilde ve bebeklikten itibaren kullanma yeteneğini geliştirmektedirler.

Özellikle tabletler, adeta birer çocuk oyuncağı hâline gelmiştir. Giyilebilen teknolojilerden de önerilen hediyeler vardır. Özellikle 7 yaş grubu ilkokul seviyesine başladığı için saat öğrenmesi açısından bu teknolojiler uygundur. Ayrıca oyun zamanlarında aileler ile hızlı iletişim kurabilmeleri için mesaj okuma konusunda da yine tercih edilebilir.

En nihayetinde küçük çocuklar her zaman cep telefonu kullanmaktadırlar veya oyun saatlerinde yanında taşımamaktadırlar. Bu nedenle giyilebilen teknolojik aletler verilerin de içini rahat ettirebilmektedir. İstedikleri her zaman çocuklarına ulaşır ve mesajla onların ilgisini çekebilirler.

Bu konuda da yine Huawei fit kol saatleri önerilebilmektedir. Silikon yapısı ve geniş ekranıyla çocuklara da önerilen hediyeler arasında. Ayrıca çok daha keyifli görsel eklentileriyle Mateo akıllı saatte verilerin tercihleri arasında yer almaktadır.

Ekonomik fiyatlarla satışa sunulduğu için de yine tercih edilmektedir. Turuncu, mavi, pembe gibi birbirinden farklı renkleri vardır. Ayrıca Xiomi Redmi akıllı saatler de yine erkek çocuklarına önerilmektedir. Kulaklıklar veya oyun konsolları da kullanılabilen teknolojik hediyeler arasında olabilmektedir.

Ayrıca oyun meraklıları için PlayStation ve konsol oyunları da harika hediyelerdir. En nihayetinde PlayStation, sadece küçük yaş grupları değil, ömür boyu kullanılabilen oyuncaklardır. Ayrıca yabancı dil gelişiminden görsel ve konsantrasyon gelişimine dek konsol oyunları her zaman faydalı ürünlerdir. Ayrıca üzerindeki çoklu tuşları kullanabilmeleri, motor kaslarının gelişmesi ve göz- kas gelişimlerini destekler.

Kitap ve Puzzle

7 yaşında erkek çocuğuna ne alınır, konusunda özellikle kitap tercih edilebilirler. Kitap yediden yetmişe dek her yaşta uygulanabilen değerli hediyeler arasındadır. Çocukların ilgi alanlarına göre kitap harika bir hediye olabilmektedir.

Hem yaz tatilini geçirmesi için önerilen puzzlelar da yine 7 ile 10 yaş gibi gruplara uygulanabilmektedir. Film karakterleri, çizgi film karakterleri gibi farklı seçeneklere göre kutu oyunları veya kitap setleri değerlendirilebilmektedir.

02.07.2024
64
Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Whatsapp
Akülü Garaj
Akülü Garaj
Merhaba!
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
1