Yeni Seri İstanbul Bebek Akülü Araba Modelleri 

Yeni Seri İstanbul Bebek Akülü Araba Modelleri 

İstanbul Bebek akülü araba satış ve teslim servisleriyle sahilin keyfine varmak ister misin? Bebek Sahilinin muhteşem tadını bu kez Ford Mustang ile sürdürebilirsiniz.

Akülü Garaj Kids Car olarak Türkiye’nin en kapsamlı oto galerisini sunarız. Drift özelliğiyle Ford Mustang akülü araba, yılın trendi. Tek kişilik sportif arabayla çocuğunuz denizin, doğanın ve tabiatın güzelliğini doyasıya keşfedebilir. Zira bizler uygun fiyat avantajları ile İstanbul Bebek akülü araba satan mağazalar arasında yer almaktayız.

İstanbul Bebek’te En Kaliteli Akülü Araba Fiyatları

Gülhane Parkının muhteşem atmosferini sürdürürken, çocuğunuz da akülü motoruyla keşfe başlayabilmektedir. Ayrıca Emirgan Parkı ve Haliç’te de çok özel akülü araba sürülebilen yerler bulunmaktadır.

İstanbul Bebek çocuk akülü araç firmaları arasında Formula konseptinde araç sunan ender markalardan biriyiz. Özellikle Ford Mustang 2024 modeliyle çocukların ve ailelerinin tercih ettiği markalar arasındadır. Gerçek sürücü konseptinde hissedebilir, adeta Formula 1 yarışındaymış gibi hissedebilir.

Zira bu araçlar oldukça profesyonel. Üstelik 13 yaşına kadar kullanılabilen avantajlarıyla yetişkinlere dahi uygulanabilir formdadır. Ayrıca 2.4 bluetooth özelliği bulunan bu araç uzaktan kumanda edilebilmektedir. Elektrikli pedal kontrolü sayesinde lisanslı ve tabletle avantajlar sunulmaktadır.

Güvenilir İstanbul Bebek akülü araba yedek parça teminler için de yine lisanslı ürünlerinden yararlanabilirsiniz. Müzik efektleri ve çok fonksiyonlu direksiyon kullanım avantajlarıyla çocuğunuz gerçek bir araba kullanır gibi hissedebilmektedir. Üstelik daha küçük yaş grupları için BMW, Mercedes, Bugatti, Audi gibi çok özel araçlarımız bulunmaktadır.

En kaliteli akülü arabayla Bebek Sahili boyunca harika bir gün geçirin.

Bebek İstanbul’da Audi Akülü Araba Satan Yerler

Akülü Garaj olarak Jaguar sınıf araçları keyifle sunmaya devam etmekteyiz. 12 volt akülü araba ile çift kişilik konsept hazırladık. Lisanslı ürünler ile Jaguar sınıfının en çok tercih edilen markasıyız. Çocuğunuz hem arkadaşı hem kardeşiyle keyifli bir sürüşe hemen başlayabilmektesiniz.

İstanbul Bebek akülü araba satan mağazalar arasında aynı gün teslim ve garantili satışlarla lider konumdayız. Üstelik satış öncesi ve sonrasında bilgilendirme ile profesyonel danışmanlık sağlamaktayız. 2 yaşından 10 yaşına kadar veya 10 yaşıyla 13 yaş arasındaki gibi farklı ürünlerimiz bulunmaktadır. Ayrıca çocukların boy uzunlukları kilolarına göre ürün seçimi yapmak oldukça önemli.

İstanbul Bebek akülü araba satın al işlemlerini yaparken de yine menü üzerinden volt tercihlerini belirtiniz. Genellikle bebek yaştakilerde 6 ila 12 volt seçenekleri uygulanmaktadır. Motor güçleri yüksek olan ürünlerde ise 12 ila 24 V seçenekler bulunmaktadır.

Uzaktan Kumandalı Akülü Araba Satışı İstanbul Bebek

Akülü Garaj lisanslı Mercedes bayisi olarak hizmet vermektedir. Çocuklara özel oto galerimizde en iyi Mercedes akülü araba çeşitleri bulunmaktadır.

Akülü araba satış yerleri İstanbul Bebek firmaları arasında anında teslimat yapmaktayız. Bu sene Mercedes kategorisinde özellikle kırmızı renkli çift kişilik aracımız çok beğenilmektedir. Mercedes S 650 Maybach akülü araba çok cazip fiyatlarla sunulmaktadır. Ayrıca kız & erkek çocuklar için tek kişilik Mercedes IQ akülü arabamız da indirime girdi.

Bebek akülü araba fiyatları konusunda tercih edilenlerden birisi de GT 4 arabadır. Sportif veya yüksek araba konseptini, çocuğunuzun tercihine göre değerlendirebilirsiniz.

Mercedes skalasının en uygun fiyatlarından biri de G Class arabadır. Çift kişilik, çift kapılı ve üstü açık bu harika arabayla sürüş keyfinin muazzam seviyelerde hissetsin.

Çocuğunuza en zevkli zamanları hediye etmek için şimdi ürünlerimizi seçin. Zira bu ürünlerin tamamı, onların hem zihinsel hem de fiziksel gelişimini üst seviyede sağlamaktadır.

08.06.2024
59
Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Whatsapp
Akülü Garaj
Akülü Garaj
Merhaba!
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
1