LİSANSLI MASERATİ MC20 Büyük Boy Akülü Araba

12V 4X4
35,000₺
LİSANSLI MASERATİ MC20 Büyük Boy Akülü Araba

Güçlü motoru ve görüntüsü ile Maserati 12v 4×4 4 motorlu her çocuğun hayali! Bir kere gördüğünüzde bu arabada eğlenmek en büyük tutkudur.

Maserati 12v 4×4 4 Motorlu Özellikleri

Evet çocuklar arkadaşlarınızın sürekli sizinle zaman geçirmesini istiyorsanız Maserati 12v 4×4 4 motorlu arabayı almak için ailenize talep edebilirsiniz. Aileniz sizin eğlenmenize isteyecek ve popüler olmanızı bu özel hediye ile sağlayacaktır.

Oldukça özel bir görünüme sahip olan Maserati 12v 4×4 4 motorlu akülü araba 4X4 olduğu için yüksektir. Bu yüksekliği sayesinde çok farklı yaş grupları tarafından kullanılabilmektedir.

3 yaş ve üzeri uygun olurken boyutlara göre 15 yaşına kadar kullanılmaktadır. 12 volt gücünün olması dilediğiniz hız kademesinde onu kullanabilmenizi sağlamaktadır. İstenildiği zaman yavaş istenildiği zaman orta hız da kullanılabilmektedir. Aynı zamanda yüksek hız özelliği de bulunmaktadır.

4 motorlu olduğu için kullanım süresi çok daha yüksektir. Aynı zamanda daha güçlü bir motordur ve hızlıdır. Hızlı olmasının yanında güvenliği tehlikeye atan hiçbir durumu yoktur. İki koltuğu bulunurken 2 kişi çok rahat bir şekilde kullanabilmektedir.

Direksiyonu da büyük ve geniş olduğu için gerçek bir araba kullanıyormuş hissiyatı vermektedir. Bunun yanında koltuklarındaki emniyet kemerleri sayesinde güvenlik sağlanmaktadır.

Eva lastikleri ve yumuşak kauçuk yapısı nedeniyle farklı zeminlerde kullanıma uygundur. İsterseniz sahilde yürürken çocuğunuz yanında Maserati 4×4 4 motorlu arabasıyla dikkat çekebilir.

Ebeveyn kontrolü mümkün olduğu için onun hiçbir anda tehlikeye girmemesini sağlayabilirsiniz. Çalıştırılırken gerçek motor sesi çıkarmaktadır. Aynı zamanda fren ve gaz sistemi pedalları üzerinden sağlanmaktadır. Bunun yanında direksiyon üzerinden de erişim mümkündür.

Acil fren stop özelliği bulunduğu için gereken durumlarda hızlı bir şekilde duracaktır. Çift kişilik olması nedeniyle birden fazla çocuğun kullanımına uygundur. Yüksek ve geniş bir araba olduğu için de farklı yaş gruplarına hitap etmektedir.

Maserati 12v 4×4 4 Motorlu Fiyatı

4 motorlu olan bu özel akülü arabaya bütçenizi çok fazla zorlamadan ulaşabilirsiniz. Lisanslı ve tüm parçaları orijinal olduğu için uzun yıllar kullanılacaktır. Bununla birlikte İstanbul veya yakın şehirlerde ikamet edenler için aynı gün içerisinde teslim edilecektir. İstanbul dışında oturanların ise uzun süre teslimat için beklemesine gerek yoktur. Çünkü çok hızlı bir şekilde kapınıza bırakılacaktır.

Sallanma özelliği sayesinde düz bir yolda gidildiğinde bile gerçek bir araç kullanıyormuş hissi vermektedir. Güvenliğin üst düzeyde olabilmesi için kapıları açılıp kapanabilmektedir.

Aynı zamanda kilitlenme özelliğiyle kontrolü ebeveyn olarak elinizde tutabilirsiniz. Evet çocuklar bu yazı çok keyifli bir şekilde geçirmek istiyorsanız Maserati 4×4 4 motorlu karne hediyesiniz olsun ister misiniz?

O zaman hemen ebeveynlerin ise veya büyüklerinize bu aracı hediye olarak istediğinizi söyleyebilirsiniz. Güvenlikle ilgili her türlü sorunuzu sorarak hızlı bir şekilde yanıt almanız mümkündür. Böylelikle çocuğunuzun hediyesi olan Maserati 4×4 4 motorlu aracı hemen satın alarak hemen kullanmasını sağlayabilirsiniz.

Her çocuk, çocukluğunda eğlenmeyi hak eder! Bu özel araçta onun isterse müzik de dinleyerek dilediği yere ulaşmasını sağlayacaktır. 24 saat kapınıza teslim edebilme özelliği mevcuttur.

Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Whatsapp
Akülü Garaj
Akülü Garaj
Merhaba!
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
1