12V
13,000₺ 11,500₺
Mercedes GT

Mercedes ile bu yaz sahillerde turlamak isteyen çocuklar nerede? Olmanız gereken yer burada çünkü Mercedes 12v GT 12v yerli sizin için satılıyor.

Mercedes 12v GT 12v Özellikleri

Çok özel bir araç olarak, büyüklerin her zaman dikkatini çeken Mercedes aynı zamanda akülü arabalar içinde en iyi özelliklere sunmaktadır. Mercedes 12v GT 12v arabayı gören mutlaka bir kere daha bakıyor.

Çünkü dış görünüş olarak önündeki büyük Mercedes logosu onun çok daha dikkat çekmesini sağlamaktadır. Bunun yanında parlak boyası sayesinde gece ve gündüz ayrı bir güzellik ile ortama giriş yapıyor.

Farklı renk seçenekleri sayesinde hem erkek hem de kız çocuklarının beğeneceği bir dış görünüşe sahiptir. Elektronik direksiyonlu olması aynı zamanda 12 volta sahip olması onun çok daha güçlü olmasını desteklemektedir.

Mercedes 12v GT 12v 12 voltajlı ve yumuşak lastikle özellikleriyle birçok zeminde kullanılmaktadır. Lastikleri eva lastiktir ve kauçuk tabanlı olması nedeniyle uzun yıllar sorun yaratmadan kullanılmaktadır. Emniyet kemerli olduğu için herhangi bir şekilde çocuğun zarar görebilmesi mümkün olmayacaktır. Özellikle emniyet kemerindeki özel testler olası kazalarda bile çocuğun güvenliğini maksimum seviyeye çıkarmaktadır.

Tekerleklerinin sadece özel tasarım olması değil aynı zamanda 4 jantlı olması da onun çok özel bir ambiyans ile görüntülenmesini sağlamaktadır. Bir de tekerlekleri ışıklı olduğu için görünümü çok daha dikkat çekiyor. Kilitlenebilen kapıları aynı zamanda açılıp kapanabilen özelliğe sahiptir. Mercedes 12v GT 12v bir diğer özelliği ise ön ledlerin de ışıklar arka stop lambalarında ise kırmızı ışıkların bulunmasıdır. Üstelik bir de beşik gibi sallanma özelliği bulunduğu için giderken gerçek bir araba gibi hareket edecektir.

Hangi rengi seviyorsun? Mercedes 12v GT 12v arabanın ne renk olmasını istersin? Farklı renk seçenekleri sunulduğu için en sevdiği rengi ona akülü araba olarak hediye edebilirsiniz. Metalik kırmızı rengi onun muhteşem görünmesini sağlamaktadır.

Mercedes 12v GT 12v Fiyatı

Tüm bu özellikler ve çok daha fazlası için oldukça uygun bir fiyata satılmaktadır. Direksiyondan korna çalarken aynı zamanda müzik çalma özelliği bulunmaktadır. Müzik çalma özelliği araç içerisinden sürdürülebilir olduğu için sadece ön kısımda değil tüm araca yayılıyor.

Bunun yanında usb ve aux bağlantısı ile her türlü müzik dinlenebilir. Sürüş özelliklerine bakıldığında ise istenildiği zaman hızlı istenildiği zaman yavaş modu bulunmaktadır. Bu sayede de farklı zamanlarda ayrıca akü durumuna göre de kullanılmaktadır.

Ebeveynleri ilgilendiren en büyük özelliği ise uzaktan kumandasının olmasıdır. Uzaktan kumandası sayesinde her türlü kontrolü elinizde tutabilirsiniz. Bu kumanda 50 m mesafeyle çalışmaktadır. Maksimum 50 m mesafeden yavaş ve hızlı özelliğini seçebilirsiniz. Aynı zamanda gereken durumlarda acil durma özelliği de bulunmaktadır.

Metalik kırmızı rengi mavi renkli ışıklı tasarımı ile çok dikkat çekerken farklı renk seçeneklerini de talep edebilirsiniz.

Satın alma işlemlerinizde gerekli olan tüm teslimat firma tarafından gerçekleştirilecektir. İsterseniz mağazada ziyaret ederek diğer modelleri de göz atmanız mümkündür. İstanbul’da yaşayan ebeveynlere müjde! Çünkü şimdi satın aldığınızda aynı gün içerisinde hediyeniz hemen çocuğunuza teslim edilecektir. Şehir dışında yaşayanlar içinse yine hızlı teslimat yapıldığı için uzun süre beklemeniz gerekmemektedir.

08.06.2024
1.548
Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Whatsapp
Akülü Garaj
Akülü Garaj
Merhaba!
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
1