Mercedes G63 Uzaktan Kumandalı Akülü Adaba

Lisanslı 24V 4x4
32,500₺
Mercedes G63 Uzaktan Kumandalı Akülü Adaba

Lüksü seven çocuklar için Mercedes G63 24v 4×4 4 motorlu çok özel bir hediyedir. Eğlenceyi seven çocuklar için özel olarak üretilmiştir.

Mercedes G63 24v 4×4 4 Motorlu Özellikleri

Mercedes’in son zamanlarda en çok arzu edilen arabası G modelleri olmaktadır. Ancak Mercedes G63 4×4 4 motorlu araca çocuğunuzun sahip olmasını sağlayabilirsiniz. Bu araç gerçek modelden esinlenerek çocukların kullanımına özel olarak yapılmaktadır. Lisanslı bir şekilde AMG tasarımına sahip olmasının yanında 4 motorlu bir şekilde tasarlandı.

4X4 özelliği sayesinde her türlü araziye uygun kullanımı mevcuttur. Böylelikle sadece sahil yollarında değil engebeli arazilerde veya çakıl arazilerde de kullanılmaktadır. Ön ve tepesinde led lambaları yandığı için çok dikkat çekicidir. Aynı zamanda bu lambalar sayesinde Mercedes G63 4×4 4 motorlu aracın nerede olduğu çok daha kolay bir şekilde tespit edilmektedir.

4 lastiği bulunurken bu lastiklerin tamamı yumuşak özelliklere sahip eva lastiklidir.  Uzun ömürlü olmasının yanında ani frenleme sistemleri içinde kullanılmaktadır. Birçok akülü arabada olmayan ek özelliği ise süspansiyon amortisörürünün bulunmasıdır. Bu sayede süspansiyon sistemiyle engebeli arazilerde de bile hiçbir sorun yaşanmadan kullanılabiliyor.

Çift kişilik olmasının yanında yumuşak dikişleri sayesinde koltuklarında hiçbir rahatsızlık hissi edilmeyecektir. Aynı zamanda her binici için 3 bölge emniyet kemeri bulunmaktadır. 3 bölge emniyet kemeri herhangi bir olumsuzluk halinde araçtan fırlamamasını sağlayacaktır. Ayrıca engebeli arazilerde çok fazla sarsılmadan güvenli bir kullanım verir.

Direksiyonunda kornası bulunduğu için tek bir tuş ile kornaya basılır bilmektedir. Dilendiği zaman yavaş dilendiği zaman hızlı modu kullanılmaktadır. Aküsünde bu kullanıma göre farklı zaman dilimlerinde kullanılabilmektedir.

Mercedes G63 24v 4×4 4 motorlu en dikkat çekici özelliği uzaktan kumandalı olmasıdır. Uzaktan kumandası sayesinde orta yavaş ve hızlı kullanımı mümkündür. Çocuğunuz akülü arabasını kullandığını zannederken aslında siz onun nereye gideceğini belirleyebilirsiniz.

Aynı zamanda güvenlikle ilgili endişeniz olduğunda 3 farklı hız kademesini seçtiğinizde üzerine çıkması mümkün olmayacaktır.

Mercedes G63 24v 4×4 4 Motorlu Fiyatı

Tümü konforlu özelliklere sahip olabilmek için hemen satın alma işlemlerini yapabilirsiniz. Güvenliği sağlayan en önemli detaylarından biri acil durum frenleme sistemidir. Acil durum frenleme sistemi sayesinde uzaktan kumandayla da hemen Mercedes G63 4×4 4 motorlu durmaktadır.

Eğlencenin maksimum seviyeye çıkabilmesi için kendi dahili müzikleri eklenmiştir. Bunun yanında bluetooth veya USB gibi kullanımları ile müzik çalışabilmektedir. Aynı zamanda cep telefonundan da müzik dinleme özelliği mevcuttur.

Muhteşem görüntüsünün yanında gerçek bir Mercedes G63 4×4 4 motorlu araç olarak AMG özelliklerinin tamamını karşılamaktadır.  Satın aldıktan sonra İstanbul içerisinde hemen teslim edilmektedir. Dilerseniz tüm modelleri görüntülemek için ziyaret edebilirsiniz. Şehir dışına da çok hızlı bir şekilde kapalı olarak teslim edilecektir.

2 kişilik olması ve güvenliğin üst düzeyde sağlanması nedeniyle 3 yaşından büyük her çocuk için uygundur. Aynı zamanda geniş bir araç olduğu için uzun yıllar kullanılabilmektedir. Ekstra bilinmesi gereken bir diğer özelliğinin ise bagaj bölümünün bulunmasıdır. Bu sayede valiz gibi birçok eşya taşınabilmektedir. Bu lüks arabaya çok uygun fiyatla çocuğunuz sahip olabilir.

Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Whatsapp
Akülü Garaj
Akülü Garaj
Merhaba!
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
1