Can-am 12V 4×4

12V 4x4
25,000₺
Can-am 12V 4×4

Sen Heyecanlı çocukların akülü arabası burada! Utv 12v 4 motor 4×4 akülü aracı hemen satın alma alın…

Utv 12v 4 Motor 4×4 Özellikleri

Sağlam olsun ve dayanıklı olsun yıllar kullanabilsin diyorsanız Utv 12v 4 motor 4×4 akülü araba size istediğinizin çok daha fazlasını vermektedir. Çünkü bu aracın performansı üst düzey olurken aynı zamanda yüksek tavanlı tasarımı sayesinde 15 yaşına kadar çocuklar tarafından kullanılmaktadır.

Off road araç sitili özelliği sayesinde de sanki Everest’e çıkıyormuş gibi çocuğunuzun çok fazla hele canlandığını düşünebilirsiniz. Özel tasarımı sayesinde güvenilir görüş sistemi sunulmaktadır. Bunun yanında genç sürücüler için harika öğrenme deneyimleriyle birlikte en gerçekçi sürüş deneyimini veriyor.

O bunu özgür bir şekilde yaparken siz de uzaktan kumandayla kontrol edebilirsiniz. Utv 12v 4 motor 4×4 uzaktan kumandasıyla birlikte ebeveyn kontrolünü maksimum seviyeye çıkarmaktadır. Motor çalıştırmadan önce kumandasını aktif ederek 50 m mesafeden onu yönlendirebilirsiniz. Frenleme sistemi basit olduğu için kendi güvenliğini kendisi de sağlama sorumluluğuna sahip olacaktır.

Pedala bir kere dokunduğunda gaz kelebeği devreye girer ve dilerse bu şekilde ani fren yapabilir. Aynı zamanda pedalı yavaşça bastığında yavaş bir şekilde hızlı düşürülecektir.

Uzaktan kumandasıyla birlikte gerekilen durumlarda siz de ani frenleme sistemini kullanabilirsiniz. Bu sistemde yavaşça yavaşlamak yerine aniden duruş yaşanır. Ancak süspansiyon nedeniyle bu çocuğu sarsmadan tamamen güvenilir bir şekilde gerçekleşecektir.

Bu özel aracı kaçırmak istemezseniz Utv 4 motor 4×4 fotoğraflarını hemen çocuğunuza gösterin. Emin olun ki görüntüsü bile onu heyecanlandırır iken kullanmak yüzünde her zaman gülümsemesine neden olacaktır.

Güvenilir olabilmesi için emniyet kemeri mevcuttur. Çift koltuklu kullanılırken her koltuk için emniyet kemeri ayrı ayrıdır. Minimum 6 saat şarj ettikten sonra ortalama 60 dakika ile 120 dakika arasında kullanılmaktadır. Güçlü motoru sayesinde yavaş kullanıldığında bu kullanım süresi çok daha yüksek seviye oluyor.

Utv 12v 4 Motor 4×4 Fiyatı

4×4 olduğu için alçak bir araba değil ve bu nedenle de kolay bir şekilde görünmektedir. Uzaktan kumandayla hız kontrolünü yapabileceğiniz gibi düşük ve yüksek hız olmak üzere 2 farklı opsiyonu bulunmaktadır.

Lastiği bulunurken bu lastiklerin tamamı kauçuk şeritleriyle kullanılıyor. Çok şeritlerin olması zemine sağlam tutunmasını sağlamaktadır. Ancak sadece engebeli arazide kullanıldığını düşünmeyin. Asfalt veya beton üzerinde de son derece konforlu bir şekilde sürüş deneyimi vermektedir. Utv 4 motor 4×4 sallanma özelliğiyle birlikte kullanılırken fan desteği verilmektedir. Fan desteği sayesinde sıcak zamanlarda gerçek bir araba gibi klima özelliği sunulmaktadır.

12 volt olması ve 4 motorlu olması nedeniyle 4 tekerlekten de çekiş yapılmaktadır. Engebeli arazide bu sayede konforlu bir şekilde kullanılmaktadır. Usb gibi özellikleri bulunur ve dilediği her türlü müziği dinleyebilmektedir. 130 kilograma kadar taşıma kapasitesi bulunurken uzaktan kumandası pille çalışmaktadır.

Led kafa lambaları led lambaları ve stop lambaları aktif bir şekilde çalışmaktadır. Kısacası hem güvenliğin hem de güzelliğin her türlü detayı bu UTV akülü araçta bulunmaktadır. Hemen şimdi satın alarak bu akşam çocuğunuza hediye edebilirsiniz. Sadece erkekler için değil kız çocukları için de uygundur. 3 yaş üzeri her çocuğun mutlaka gün içerisinde zaman geçirmek isteyeceği en sevdiği oyuncağı olacaktır.

Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Whatsapp
Akülü Garaj
Akülü Garaj
Merhaba!
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
1