Range Rover Uzaktan Kumandalı Akülü Araba

Lisanslı Tablet ekranlı 24V
35,000₺
Range Rover Uzaktan Kumandalı Akülü Araba

Lüks ve gösterişli Range rover 24v her çocuk için en uygun hediyedir! Heyecanlı anlar için tüm özellikleri güvenli teslimat garantisi ile burada…

Range rover 24v Özellikleri

Her çocuk, bir şeye sahip olacaksa imkanlar dahilinde en iyi özellikleri sunana ulaşabilmelidir. Range rover 24v  iki kişilik olurken sarsmadan kalkış yapmaktadır. Kalkarken hem sarsmaz hem de yavaş kalkış özelliği sayesinde ani bir şekilde hızlanmasını önlemektedir. Bu sisteme slow start sistemi denilirken hem ileri hem de geri vites özelliği bulunmaktadır.

Gerçekten arabayı manuel bir şekilde çalıştırdığında çocuğunuz gerçek araba çalıştırma sesini alacaktır. Bu da onun Range rover akülü araba olarak ehliyetini almadan önceki ilk deneyimidir.

Taşıma kapasitesi en fazla 50 kg olurken geniş iç haznesi nedeniyle büyük çocuklar için de uygundur. Led ışıkları bulunurken hem ön farları hem de arka farların da stop farları bulunmaktadır.

Tam şarj ile kullanıldığında kullanım süresi minimum 45 dakikadır. Aynı zamanda çocukların ağırlığına ve hıza bağlı olarak 90 dakikaya kadar uzayabilmektedir. Uzaktan kumandalı bir şekilde teslim edildiği için Range rover 24v araç ebeveynler için de güvence vermektedir.

Bu eşleştirmeyi yapabilmeniz için öncelikle araba çalıştırılmadan önce kumandadan car select tuşuna basmanız gerekmektedir. Daha sonra ise hızlı bir şekilde yanıp söndükten sonra artık hazır! Hemen çocuğunuz veya çocuklarınız akülü arabasına binerek dilediği kadar zaman geçirebilir.

Range rover aracın bir diğer özelliği ise gerçek bir arabaymış gibi tüm tasarımlara sahip olmasıdır. Bakıldığı zaman lastik canlarından ön görüntüsündeki ızgaralı sistemine kadar her şey orijinaldir.

Çift koltuklu olurken aynı zamanda koltukları deri döşemedir. Bunun yanında rahat bir kullanım olabilmesi için baş bölgesi ve kol bölgesi için ayrı özellikler kullanılmaktadır. Emniyet kemerli olması nedeniyle güvenliği tehlikeye atılmayacaktır.

Range rover 24v Fiyatı

Yüksek bir araç olduğu için cam bölgeleri çocuğun gövdesinin yukarılara kadar çıkmaktadır. Böylelikle de hangi zeminde kullanılıyorsa kullanılsın taş gelerek yaralanma gibi bir ihtimal söz konusu değildir.

Dışarıdan 2 kapalı görünürken tek kapı açılmaktadır. Sağ ve sol kapıları hem açılabilir hem de kilitlenebilir özelliklere sahiptir.

Range rover  Öne çıkan bir diğer özelliği ise multimedya ekranının olmasıdır. Manuel bir şekilde vites topuzuna kadar her şey düşünülmüştür. Akıllı ekrana sayesinde tüm özellikleri kontrol edilebilmektedir. Aracı anahtar ile çalıştırdığında ve bu gerçek çalıştırma sesi duyulduğunda çocukların çok hoşuna gidiyor.

Ön kısmı açılabilir ve burası bagaj olarak kullanılabilmektedir. Geniş bir alanı olduğu için Range rover valiz dahi ön kısmında taşınmaktadır.

Aynı zamanda kapı kollarındaki hazinelere buraya da eşya koyulabilmesini sağlamaktadır. Suyu veya içebileceği herhangi şeyler bu bölgede konumlandırılabilir. Sadece görüntüsü lüks değil aynı zamanda özellikleriyle de öne çıkmaktadır.

İstanbul içerisine aynı gün ücretsiz teslim edilmektedir. Şehir dışı teslimatlarında da hızlı bir şekilde teslim edilecektir.

Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Whatsapp
Akülü Garaj
Akülü Garaj
Merhaba!
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
1