BMW S1000RR RACİNG MOTOR 24V

28,000₺ 25,999₺
BMW S1000RR RACİNG MOTOR 24V

Bmw s1000rr 24 v akülü motosiklet sınıfına girmektedir. Hızı seven çocuklar belki de geleceğin şampiyonu olabilir…

Bmw s1000rr 24 v Özellikleri

Elektrikli motosiklet seven çocuklar Bmw s1000rr 24 v akülü araba size istediğinizi verecektir. Gerçek bir motosiklete benzeyen üst düzey özellikleri sayesinde elektrikli motosiklet sürmenin keyfine varın. Bu çok özel araç 24 volt özelliği sayesinde aynı zamanda yüksek hız sunmaktadır.

Yüksek hız sunması sayesinde motosiklet seven çocukların güvenilir bir şekilde heyecanını yaşamasına fırsat verecektir. 2 tekerlekli bir şekilde sunulurken destek tekerleri bulunmamaktadır. Destek tekerlekleri olmadığı için de minimum 4 yaş kullanımı için uygundur. Aynı zamanda 15 yaşa kadar kullanılabilmektedir.

En temel Bmw s1000rr özelliklerinden biriyse elden gazlı bir şekilde çalışmasıdır. Elden gazlı bir şekilde çalışıyor olması sayesinde gerçekten çocuğunuz motosiklet kullanıyormuş gibi kendisini hissedecektir. Sıradan akülü arabalar istemiyorsanız bu özel elektrikli motosiklet her ortamda dikkat çekmektedir.

Yumuşak lastikleri sayesinde çok farklı zeminlerde kullanılmaktadır. Bunun yanında elden hassas gaz ayarlı olması çocuğun aynı zamanda bu konuda bilinçlenmesini sağlamaktadır.

Fotoğrafından da görebileceğiniz üzere gerçek motor tasarımına sahiptir. Gerçek motor tasarımına sahip olması sayesinde görüntüsünde gerçek modellerden hiçbir eksiği yoktur. Yan kısmındaki aynalardan arkasını kontrol edebilmektedir.

Yumuşak deri koltukları sayesinde farklı zeminlerde gezerken herhangi bir şekilde zarar görmesi engellenecektir. Aynı zamanda koltuklara tamamen deriden yapılmaktadır. Deri koltuk olması uzun yıllar aşınmadan kullanabilmesini sağlamaktadır. Aynı zamanda temizliği de daha kolay bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Bmw s1000rr elektrikli motosikletin 90 kg taşıma kapasitesi bulunmaktadır. Bu durumda maksimum kullanılabilir yaş seviyesinin daha üst seviyeye çıkmasını sağlamaktadır. Böylelikle 15 yaş ve daha üzeri içinde kullanılabilir oluyor.

Bmw s1000rr 24 v Fiyatı

Çocuğunuzun gerçek motosiklet deneyimini güvenilir bir şekilde yaşayabilmesi için çok cüzi bir miktar ile bu özel Bmw s1000rr 24 v elektrikli motosiklete sahip olabilirsiniz. Elden disk fren sistemi sayesinde istediğin zaman hızlanarak istediği zaman yavaşlatacaktır.

Bunun yanında müzik çalma özelliği bulunmaktadır. Dilerseniz bluetooth ile bağlantı kurarken dilerseniz usb bağlantısı seçebilirsiniz. Satın alımların sonrasında teslimatlar aynı gün içerisinde yapılmaktadır.  Özellikle İstanbul içerisinde gün içerisinde siparişler aynı gün içerisinde kutulu bir şekilde kapınıza getirilecektir. Üstelik güvenli teslimat garantisi sayesinde ilk kullanan çocuğunuz olacaktır.

4 yaş üzerine uygun olurken konforlu tasarım sayesinde birden fazla çocuk tarafından da kullanılabilir özelliğe sahiptir. Gerçek bir görüntü sunması nedeniyle arkadaşlarınızın arasında çok havalı olabilirsiniz.

En fazla çıktığı hız 11 ile 15 km arasında olmaktadır. Bu da elektrikli motosikletler için çok iyi seviye kabul edilmektedir. Yüksek hız yapabilmesi büyük yaştaki çocukların da bu araç ile eğlenmesini sağlamaktadır. Özellikle motosiklet seven çocuklar Bmw s1000rr 24 v akülü arabaya her zaman sahip olmak istemektedir.

Siz de bu doğum gününde veya yaz aylarında eğlenebilmesi için çocuğunuza hediye edebilirsiniz. Merak ettiğiniz her türlü soruyu sormanız mümkünken bunun yanında gerçek motor tasarımı onu tatmin edecektir.

Evet çocuklar! Bu yaz arkadaşlarınızın arasında çok havalı bir şekilde turlamak istiyorsanız bu elektrikli motosiklet tam size göre.

Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Whatsapp
Akülü Garaj
Akülü Garaj
Merhaba!
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
1