BMW M3 DRİFT 24VOLT

24V Drift
40.000₺
BMW M3 DRİFT 24VOLT

Bmw gt 24 v adrenalin seviyor musunuz? O zaman sizler için Bmw gt 24 v Türkiye’de ilk kez burada!

Bmw Gt 24 v Özellikleri

Adrenalin tutkunu sadece çocuklar olacak değil, değil mi? En büyüklerin hem de küçüklerin kullanabildiği Bmw gt 24 v Türkiye’de sadece ilk kez burada!  Markanın gerçek araba görüntüsünün yanında 2 kişilik olması nedeniyle birden fazla çocuk bu heyecanı yaşayabilmektedir.

Her 2 koltuk içinde deri döşeme kullanılmaktadır. Bunun yanında 2 koltuk içinde emniyet kemeri mevcuttur. Bu sayede güvenlik sağlanırken kapıları açılıp kapanabilmektedir. Açılıp kapanabilen kapı özelliğinin yanında kilitleme özelliği bulunmaktadır.

Bmw gt 24 v gerçek kız sevenler ve drift delisi olanlar için ilk kez burada! Farklı tasarımı ve dikkat çekici özelliğinin yanında arka kısmında rüzgarlığı tasarımın daha iyi görünmesini sağlamaktadır.

Drift özelliğini kullanmak isterseniz doğrudan direksiyondan kullanılmaktadır. Aynı zamanda düğmeleri sayesinde direksiyondan drift atarken ek bir bölüme tuşlayınız gerekmemektedir. Bunun yanında drift kolu da bulunmaktadır.

Bmw gt  voltaj gücünün yanında bir de büyük çift motora sahiptir. Çift motorlu olması nedeniyle de hızlanmakta sorun yaşamadan hızlı bir şekilde drift atma modu açılmaktadır.

Yetişkinler de tek başına bu güzel araçla drift atmak için binebiliyor. 150 kilograma kadar taşıma kapasitesi bulunmaktadır. Ancak gerçek deri heyecanı yaşayabilmek için 130 kilograma kadar kullanılması tavsiyedir.

Sadece küçüklerin değil büyükler için de adrenalin tutkunlarını çok mutlu eden bu tasarıma hemen sahip olabilirsiniz.

Bmw Gt 24 v Fiyatı

Lisanslı ve orijinal ürün olmasının yanında Türkiye’de ilk kez ulaşabilirken diğer araçlardan farklı bir fiyat politikası uygulanmamaktadır. İstanbul içi satın alımlarında anında teslimat garantisiyle çok hızlı bir şekilde iletilecektir.

3 ile 10 yaşa kadar kullanımı mümkün olurken zaman zaman siz de ebeveyn olarak bu eğlenceye varabilirsiniz. Şehir dışı teslimatlarında da kutulu ve garantili bir şekilde gönderilmektedir.

Büyük çift motoru olması nedeniyle de hızlı bir şekilde hızlanmaktadır. Drift özelliği aktif edilmediği zaman normal bir akülü araba gibi görev alır. Ortalama 10 saat şarj olduktan sonra hıza göre uzun süre kullanılabilmektedir.

Kapılarının açılıp kapanabilmesi aynı zamanda çok daha keyifli olmasını sağlıyor. Drift atarken dilediğiniz müziği dinleyen bilmeniz için USB veya MP 3 özellikleri sunmaktadır.

Bmw gt drift kolunun bulunması ve direksiyondan da kullanabilmesi sayesinde 3 yaş üzeri her çocuk kolaylıkla kullanabilmektedir. Bmw gt  tasarımı bulunduğu her ortamda dikkat çekmektedir. Aynı zamanda sallanma özelliğine sahip olduğu için gerçek heyecanı yaşatmaktadır.

Kapılarının yanında yükselen camları çocukların daha güvenilir bir şekilde kullanabilmesini sağlamaktadır. Her özel çocuk bu hediyeyi hak ediyor. Rize çocuklarınızın konforlu bir şekilde evlenebilmesi için hemen ona bu mükemmel aracı hediye edebilirsiniz. Türkiye’de ilk kez burada satıldığı için de taklitlerinden sakınınız. Merak ettiğiniz tüm diğer soruları sorabilir ve hızlı satın alma opsiyonunu kullanabilirsiniz.

İki motorlu olması nedeniyle daha uzun süre kullanılırken aynı zamanda daha güçlüdür. Dinlenildiği zaman yavaş kullanım modu da bulunmaktadır.

08.06.2024
756
Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Whatsapp
Akülü Garaj
Akülü Garaj
Merhaba!
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
1