Can-am Ranegade

Lisanslı 24V Tablet Ekranlı
29.500₺
Can-am Ranegade

Çocuklar en değişik akülü araba sizin olabilir. Canam ranegade 24 v tabletli hem güvenilir hem de çok havalı görünüyor işte o detaylar…

Canam Ranegade 24 v Tabletli Özellikleri

Çocuklar bu yaz eğlenceli anları en sevdiği akülü arabası ile yaşanmaktadır. Bu özel araba olduğunuz her yerde sizi ön plana çıkaracaktır. Çocuklarınızın arkadaşları arasında dikkat çekmesini istiyorsanız Canam ranegade 24 v tabletli oldukça havalı bir görünüme sahiptir. Bu akülü aracın yaş uygunluğuna bakıldığında 3 yaş ile 7 yaş arasındaki çocuklar için uygundur. Ancak boyutlarına ve ağırlığına uygun gelen büyük çocuklarda binebilir. Lisanslı olduğu için tüm iç aksamları orijinal bir şekilde gönderilmektedir.

24 Voltaj gücünde olduğu için hızlı ve orta hızlı arabalar arasında bulunmaktadır. Güvenlikli ve maceralı sürüşler birçok farklı zeminde yapılabilmektedir. Görüntüsüne baktığınızda normal arabalara göre daha büyük tekerleklere sahiptir. Buda sert veya engebeli zeminlerde kullanılmasını sağlamaktadır.

Bunun yanında kapısı yoktur ve her tarafı açıktır. Ancak buna rağmen güvenliği riske eden bir durum yoktur. Tabletli olması nedeni ile aileler de çocuklarının güvenliğini sağlayabilmektedir. 5 MPH hızı bulunduğu için minik bir off roade arabası olarak görülebilir.

Canam ranegade 24 v tabletli araba da yüksek sesle müzikte dinlenmektedir. USB bağlantısı kurulmaktadır. Bunun yanında MP3 çalabilirken aynı zamanda radyo ve bluetooth bağlantısı bulunmaktadır.

Deri koltuklara sahiptir ve bu sayede aşınmamaktadır. Aynı zamanda koltuklar yumuşatır. Canam ranegade tabletli akülü arabanın koltuklarının yumuşak olmasının ekstra bir nedeni daha vardır. Oda hareket halindeyken sert veya engebeli zeminlerde dahi çocukların zarar görmesini engellemektedir.

Akıllı gaz sistemi sayesinde araç hem manuel hem de uzaktan kontrol edilebilmektedir. Sınıfının en iyisi olabilmesi için birçok donanımsal özelliğe sahiptir. Geniş yapısı sayesinde rahat bir duruş sağlamaktadır. Bunun yanında bugüne kadar ki en seviye oyuncak arabalardan olurken görüntüsü ile de tüm dikkatleri üzerine çekmektedir.

Canam Ranegade 24 v Tabletli Fiyatı

Bu yaz çocuklarınızın akülü araba eğlencesini yaşamak için çok büyük ücretler ödemeniz gerekmemektedir. Canam ranegade  tabletli aracı hemen şimdi hediye edebilirsiniz.

Üstelik son dakika satın alımlarında dahi hızlı teslimat garantisi verilmektedir. Hızlı teslimat garantisi sayesinde İstanbul dışına olan satın alımlarında da aynı gün içerisinde harekete geçilmektedir. İstanbul içi satım alımlarında ise satın aldığınız gün kapalı bir şekilde kapınıza kadar getirilmektedir.

Canam ranegade tabletli arabanın bir diğer öne çıkan özelliği ise eva lastikleridir. Eva lastikleri sayesinde uzun süre aşınma olmadan kullanılmaktadır. Uzun yıllar güvenle binebilmesinin yanında birçok farklı zeminde de sürüş konforu devam ettirilmektedir.

Tablet ekranlı olması çocukların akülü arabayı sürerken çok daha fazla eğlenmesini sağlamaktadır. Bu sayede farklı ekranı ile aracın her türlü durumunu kontrol edilmektedir. Şarj durumu göstergesinin yanında müzik dinlerken şarkılar arası geçiş çok daha çok olmaktadır.

Haydi çocuklar! Bu akşam bu araba ile turlamak istiyorsanız hemen ailelerinize göstererek satın almalarını sağlayabilirsiniz. Hemen size teslim edilmektedir. Garantili olması sayesinde de uzun yıllar sorun yaşamadan kullanılmaktadır.

Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Whatsapp
Akülü Garaj
Akülü Garaj
Merhaba!
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
1