Mercedes G Class Akülü Araba

16.000₺
Mercedes G Class Akülü Araba

Mercedes G Class akülü araba sınıfının en iyisi! Çocukların sürüş keyfinden maximum keyif alabileceği özellikler bu araçta!

Mercedes G Class Akülü Araba Özellikleri

Mercedes G Class akülü araba Üst düzey lüks görüntüsü sayesinde çocuğun gerçekten bir Mercedes akülü arabası olduğu herkes tarafından görülecektir. 12 volt olan bu özel araç aynı zamanda 9 ah akü gücüne sahiptir.

Bir ileri bir de geri vitesli olarak kullanılması çocuğun manevra yaparken kolay bir şekilde hareket edebilmesini sağlamaktadır. Geri ve ileri özelliği için farklı paneller kullanılmamaktadır.

Mercedes G Class akülü araç maksimum hızı 3,3 km olurken, çok hızlanmaması güvenliği artırmaktadır. Işıklı farları ve bu farların renkli olması hareket halindeyken çok özel bir görüntüye sahip olmasını sağlamaktadır.

Gerçekten bir çocuk arabası gibi değil büyük bir arabanın minyatür hali gibi görünmektedir. Bu sayede de çocuğunuz içerisinde kendisini gerçek bir sürücü gibi hissedecektir. 3 yaş ve üzeri kullanım için uygun olurken uzaktan kumandayla kontrol edilebilmektedir.

Uzaktan kumandayla kontrol ederken ileri ve geri manevraları da yapılmaktadır. Aynı zamanda acil stop özelliği sayesinde tehlikeli durumlarda arabanın durmasını sağlayabilirsiniz. Deri kaplamaları koltukları aynı zamanda bu koltukların özel tasarımı sayesinde uzun süre içinde kalabilir.

Akü şarj göstergesi bulunduğu için akü seviyesini hem çocuğunuz hem de sizler kontrol edebilirsiniz. Maksimum taşıma kapasitesi 25 kg olmaktadır. Usb girişi olduğu için müzik dinlenebilmektedir.

Mercedes G Class akülü araba geniş iç hacmine sahip olduğu için 2 çocuk kullanabilmektedir. Tasarımında da görebileceğiniz üzere yan kısımları yüksektir ve bu da çocukların güvenli bir şekilde hareket etmesini sağlamaktadır.

Özellikle taşlı arazilerde kullanmak isterse herhangi bir şekilde çocuğa taş fırlaması gibi bir ihtimal olmayacaktır. Bunun yanında ses yapmayan eva tekerlekleri bulunmaktadır.

Mercedes G Class Akülü Araba Fiyatı

Üst düzey özelliklere ve görüntüye sahip bu araç güncel fiyatı üzerinden satın alınmaktadır. Mercedes G Class akülü araç net ağırlığı 23,7 kg olurken 126 santim yüksekliği mevcuttur. Bu yükseklik birçok akülü arabanın üzerindedir. Bunun yanında boyu 62 santim en iyisi 51 cm olmaktadır. Ayrıca maksimum kapasiteye sahip olana kadar çocuklar büyüdüğünde de kullanabilmektedir. 12 volt özelliği yavaş ve hızlı kullanım için uygundur.

Satın almak istediğinizde İstanbul içerisinde aynı gün teslim edilecektir. Hızlı teslimat sayesinde bugün aldığınızda en kısa süre içerisinde çocuğunuzu bu araçta eğlenirken görebilirsiniz. Her iki kenarında da dikiz aynaları bulunmaktadır ve gerekli durumlarda katlanabilmektedir.

Mağazadan sıfır bir şekilde teslim edilecek olan bu özel akülü araba aynı zamanda hızlı şarj olma özelliğine sahiptir. Tam şarj kapasitesiyle 90 dakikaya kadar kullanım süresi bulunmaktadır.

Sınıfının en iyisi olan bu özel araç parlak metalik yüzeye sahiptir. Gerçek Mercedes kalitesi ön camlardaki silecek kalitesinden dahi anlaşılmaktadır. 3 yaş ve üzeri kullanıma uygun olurken uzaktan kumandası sayesinde daha küçük çocuklar için de tecrübe edebilirsiniz.

En büyük heyecanlar gerçek akülü aralarda yaşanır. Çocuğunuzun tek başına hareket etmesini istiyor ancak güvenilir olmasını istiyorsanız akülü araba oyuncağı çok doğru bir tercihtir. Sonuç olarak güvenilir mağazamız en iyi fiyat üzerinden bu arabaya ulaşabilmenizi sağlamaktadır.

05.06.2024
1.182
Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Whatsapp
Akülü Garaj
Akülü Garaj
Merhaba!
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
1