Lamborghini Urus Akülü Araba

Lisanslı 12V 4x4
26.750₺
Lamborghini Urus Akülü Araba

Lamborghini urus akülü araba dikkat çekerken eğlenmek isteyen her çocuğun eğlencesidir. Bu özel oyuncak araba ayrıntıları ile burada anlatılıyor…

Lamborghini Urus Akülü Araba Güçlü Motoru ve Göz Dolduran Tasarımı

Farklı renklerin bir arada sunulduğu bu özel akülü araba 12 V gücüne sahiptir. Bu özel Lamborghini urus akülü araba 4×4 özelliklere sahip olmaktadır. Özelliklerine bakıldığında tüm özelliklerinin yanında 50 kg taşıma kapasitesi bulunmaktadır. Bu sayede birden fazla çocuk için uygun akülü arabalardan biri olmaktadır.

Maximum hız olarak 10 km hıza ulaşmaktadır. 10 km hız birçok akülü araba için oldukça yüksek hız anlamına gelmektedir. Lamborghini urus akülü araba 3 ile 7 yaş arasında kullanıma uygundur. Ancak çocukların fiziksel durumuna göre farklı yaş grupları için kullanılabilmektedir.

Beşik gibi sallanma özelliğinin olması sürüş yapılırken gerçek eğlencenin yaşanması sağlıyor. Bunun yanında yavaş kalkış özelliği her zaman kullanımlarında Lamborghini urus akülü araba güvenliğini arttırmaktadır.

4 lastiği mevcuttur ve 4 lastikli eva yumuşak lastik kullanılmaktadır. Kapıları açılmakta ve aynı zamanda kapanmaktadır. Bunun yanında kilitlenebilmektedir. Arka ve ön led lambaları bulunduğu için gece sürüşü de yapılabilmektedir. Özellikle farklı renk tasarımı sayesinde bulunduğu her ortamda dikkat çekecektir.

Akülü arabanın dikkat çekmesinin iki ayrı özelliği bulunmaktadır. Bunlardan biri havalı bir görüntü olurken diğeri ise güvenlik içindir. Uzaktan kumandası 50 metre mesafeden çekerken sizin de çocuğunuzu kolay görebilmenizi sağlamaktadır. 50 metre mesafeden sizin de aracı kontrol edebilmeniz için oldukça kolay bir kullanımdır.

Lamborghini Urus Akülü Araba Fiyatı

Acil bir durum olması halinde frenleme özelliği bulunmaktadır. Uzaktan kumanda ile acil fren yapabiliyor olmanız aynı zamanda sizlere de mental olarak bir rahatlık verecektir.

Vites özelliklerinde ise ileri ve geri vites özellikleri bulunmaktadır. Aynı pedal üzerinden her iki özellikte gerçekleştirilebilmektedir. Sürüş esnasında bluetooth bağlantısı kullanılabilmektedir. Lamborghini urus akülü araç aynı zamanda kendi dahili müzikleri bulunmaktadır.

Lisanslıdır ve her parçası orijinaldir. Yumuşak koltukları bulunurken aynı zamanda deridir. Deri koltuklar yaz aylarında ve kış aylarında çocuğun rahatsız olmadan kullanması içindir. Aynı zamanda dayanıklılığı yüksektir.

Dijital ekranı sayesinde akü şarj göstergesi ve aracın hızı çocuk tarafından görülebilmektedir. Lamborghini akülü araba lisanslı bir şekilde koli olarak teslimat edilmektedir. Aracın 25 km kendi ağırlığı bulunurken mağazadan doğrudan adresinizi sıfır bir şekilde teslim edilecektir. 10 km hıza kadar çıkabiliyor ve bu hız kademesi manuel olarak ayarlanabilmektedir.

Yavaş, normal ve hızlı kademeleri kullanıldığında akü seviyesinin farklı bir şekilde değişkenlik gösterebileceği unutulmamalıdır. İstanbul için satın alımlarında aynı gün içerisinde adresinize kapalı kutu şeklinde gönderilmektedir. Şehir dışı teslimatlarında ise en hızlı şekilde ulaşılabilmesi için özel kargolama yöntemleri kullanılmaktadır.

Akülü arabayla ilgili aklınıza takılan her türlü soruyu bizimle paylaşabilirsiniz. En hızlı şekilde sorularınıza yanıt verilirken teslimat işlemleriniz ile ilgili süreç konusunda da bilgiler verilmektedir.

Her çocuk bu özel akülü arabayı hak ediyor. Farklı tasarımı ve kendine özel teknolojisi ile uzun süreli kullanıma uygundur. Aynı zamanda farklı yaş grupları içinde iç tasarım hacmi geniştir. Sorunsuz teslimat koşullarında ve çocukların en büyük eğlencesi burada!

Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Whatsapp
Akülü Garaj
Akülü Garaj
Merhaba!
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
1