BMW M5 DRİFT ÖZELLİKLİ AKÜLÜ ARABA

12V Lisanslı Drift
24.999₺
BMW M5 DRİFT ÖZELLİKLİ AKÜLÜ ARABA

BMW M5 akülü araba gerçek sürüş deneyimini üst düzey güvenlik ile sunuyor! Üstelik özel depolama alanı bulunmaktadır.

BMW M5 Akülü Araba Hızı Seven Çocuklara

Yumuşak lastikleri sessiz bir sürüş deneyimi yaşanmasını sağlamaktadır. BMW M5 akülü araba ancak arka lastiklerine bakıldığında gerçek özelliği ortaya çıkmaktadır. Arka lastikleri drift lastikleri olduğu için yere oldukça sağlam yapışmaktadır. Bu özelliği sayesinde de çocuğunuz istediği gibi drift atabilir. Telif satabilmesi yanlama yapabilmesini ve çok hızlı şekilde manevralar gerçekleştirilmesini sağlamaktadır. Özel arka lastiği sayesinde güvenilir bir şekilde drift atılırken eğlence seviyesi çok daha yükseğe çıkıyor.

Dilediği müzeyi açabileceği radyo özelliği ve USB üzerinden bağlantı kurulabilmektedir. Aynı zamanda kendi içerisindeki müziklerle de yüksek volümlü bir şekilde heyecanlı anlar yaşarken drift attığını hayal edin! Yaşadığı eğlence çok yüksek olurken güvenilirlik ise yüksek seviyede sağlanmaktadır.

Üç bölge emniyet kemeri bulunmaktadır. Bu sayede alttan sağdan ve soldan farklı şekilde emniyet kemeri kullanıldığı için çocuk drift yaparken hiçbir şekilde araçtan kayma gibi bir ihtimal olmayacaktır. Aynı zamanda kol kapıları ve camları yüksek olmadığı için görüş açısı da yüksek olacaktır.

Üst düzey görüş açısı sayesinde, o yanlarken siz de onun kontrolünü uzaktan kumanda ile sağlayabilirsiniz. Uzaktan kumanda kullanıldığında acil durumlarda aracın durdurulabilmesi özelliği mevcuttur. BMW M5 akülü araba bir diğer farklı özelliği ise açılıp kapanabilen kapılarıdır. Aynı zamanda güvenilirliği artırmak için bu kapılar kilitlenebilmektedir.

12 volt ve 12 amp akü gücü konforlu ancak bir o kadar da hızlı bir sürüş deneyimi yaşatmaktadır. Deri yumuşak koltukları sayesinde heyecanlı sürüş yaşarken hiçbir şekilde rahatsız olma ihtimali olmayacaktır.

Tek kişilik olan bu özel aracın aynı zamanda manuel bir şekilde kullanabilir farklı özellikleri mevcuttur. Hızını görebileceği dijital ekrana bulunmaktadır.

BMW M5 Akülü Araba Fiyatı

Sıradan bir sürüş yerine drift atarak eğlenceli sürüş isteyen çocuklara BMW M5 akülü araba almak en güzel hediyedir. Ayrıca açılabilen ön kaput özelliği bulunmaktadır. Ön kaputu açılırken bunun yanında depolama alanı olarak da kullanabilirsiniz. Çocuğunuzun her ihtiyacının yanında taşımasını istiyorsanız ön kapısını kişisel eşyalarını koymak bir tercihtir.

Güncel fiyatı üzerinden sahip olurken, gerçek araçlarda kullanılan direksiyon biçimi mevcuttur. Lisanslı olmasından dolayı her parçası orijinaldir. Bunun yanında arka kısmında ise ikonik olan farları ve stop lambaları bulunmaktadır. Arkadaş drift lastikleri sayesinde aracın savrulması gibi bir durum söz konusu değildir. Boyasız rengiyle sizlere sunulurken 3 bölgeye emniyet kemeri ve ön kaputun açılabilir olması farklı özellikleridir.

İstanbul içerisinde satın alınma işlemlerinde aynı gün içerisinde teslimat gerçekleştirilmektedir. Türkiye’nin her bölgesine en hızlı şekilde teslimat yapılırken merak ettiğiniz tüm sorular için soru sorma bölümünü kullanabilirsiniz.

Üstü açık özelliği sayesinde farklı yaş grupları için uygundur. Minimum 3 yaş ve üzerindeki her çocuk için kullanılabilirdir. Tek kişilik koltuğu ve tek kişilik emniyet kemeri nedeniyle farklı aynı anda birden fazla çocuğun kullanımına uygun değildir. Güvenilir bir şekilde drift atarak konforlu ve sessiz çalışma özellikleri onun en ayırt edici özellikleridir. Her çocuk gerçek bir BMW ve hayal eder!

05.06.2024
343
Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Whatsapp
Akülü Garaj
Akülü Garaj
Merhaba!
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
1