BMW X7 Akülü Araba

26,750₺ 24,999₺
BMW X7 Akülü Araba

BMW X7 akülü araba birden fazla çocuğun eğlencesi içindir! Bu özel akülü arabanın özellikleri hem sizi hem de çocuğunuzu kendine hayran bırakacak!

BMW X7 Akülü Araba Gerçek Eğlence İçin Farklı Özellikler

BMW X7 akülü araba çift kişilik bir akülü arabadır.  Çift kişinin aynı anda binebiliyor olması çocuğunuzun tek başına gezintiye çıkmasının engelli değildir. İsterse tek başına isterse yanına bir arkadaşını alarak hayal dünyasını gerçeğe dönüştüre bilmektedir. BMW X7 akülü araba lüks özellikleri sahipken bu özgürlükler içerisinde gerçek sürüş deneyimini yaşamak bulunmaktadır.

12 volt güçlü motoru sayesinde özel lastik sistemiyle her türlü arazi koşullarında bu akülü arabayı kullanabilir. BMW X7 akülü araba her türlü arazide kullanılabildiği için çocuğunuz istediği her an aracıyla gerçek bir gezintiye çıkabilmektedir. Çiftleri koltuğunun bulunması her 2 çocuğun da konforlu bir şekilde araç içerisinde zaman geçirilmesini sağlamaktadır. Aynı zamanda lüks bir atmosfer oluştururken arkadaşıyla birlikte dilediği müziği de dinlenebilmektedir.

Bluetooth özelliği ile uzaktan kumandası bulunduğu için çocuklarınızın sürüşünü kolayca dilediğiniz gibi kontrol edebilirsiniz. Aynı zamanda bu uzaktan kumanda güvenli bir şekilde ancak o kendini tamamen özgür hissederken sizin müdahale etmenizi sağlamaktadır.

Multimedya paneli bulunduğu için bu panel içerisinde farklı müzik tarzları kullanılabilmektedir. Bunun yanında bluetooth aux kablosu ve usb girişleriyle de sizler de dilediği müziği dinlemesine yardım edebilirsiniz.

Ön panelinde bir hız göstergesi bulunmaktadır. Bunun yanında akü voltaj göstergesi sayesinde aracın durumunu takip edebilirsiniz. Çocuklar da aracı kullanırken hem hız göstergesi hem de voltaj göstergesi ile aracın gücünü ve ne zaman yeniden şarj edilmeye ihtiyacı olduğunu görebilirler.

Kapıları açılıp kapana bilmektedir ve hem ön hem de arka farları aktif bir şekilde kullanılmaktadır. Bunun yanında gerçekliğini artıran tasarım harikası özellikleri BMW kalitesini yaşanmasını sağlamaktadır.

BMW X7 Akülü Araba Fiyatı

İki tane ayrı koltuğu bulunurken iki ayrı emniyet kemeri mevcuttur. Sarsmadan yavaş kalkış özelliği sayesinde çocukların kalkış esnasında bir zorluk yaşama ihtimali olmayacaktır. Özellikle sarsılmadan yavaş bir şekilde kalkış yapılması çocuğun güvenliğini sağlamak için çok önemli bir kriterdir.

İleri ve geri sallanma özelliği bulunmaktadır. Diğer bir adı ile beşik özelliği denilmesi çocuğunu aynı zamanda sürüş deneyiminden eğlenmesini sağlamaktadır. Çok fazla ses çıkarmadığı için de etrafındaki kişileri rahatsız etmeyecektir.

BMW X7 akülü araç 4×4 özellikle sahip olurken 4 şanzımanı bulunmaktadır. Bu sayede de 3 ayrı hız ayarı ve acil stop düğmesi kullanılmaktadır. Bunun yanında 5 ileri bir geri vitesli mevcuttur. Manuel kullanımda 5 ileri vites demek hızlı bir şekilde aracı dilediği zaman kullanabileceğini göstermektedir. Panelden de arka ve ön farları açılıp kapatılabilmektedir. Bu sayede akü de daha ekonomik bir kullanım mümkündür.

Full eve yumuşak lastikleri bulunurken ön panelinde araç hızına bağlı olarak ışıklar da kullanılmaktadır. Güncel fiyatı üzerinden hemen şimdi satın alabilirsiniz. Kırmızı ve siyah renk seçenekleri mevcuttur ve çocuğunuzun tercihine göre farklı opsiyonlar bulunmaktadır.

İstanbul içi satın alımlarında aynı gün içerisinde teslimat yapılacaktır.  Farklı şehirlerdeki teslimatlar ise jet hızında gerçekleştirilmektedir.

05.06.2024
314
Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Whatsapp
Akülü Garaj
Akülü Garaj
Merhaba!
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
1