Can-am Mavireck

Lisanslı Tablet Ekranlı 4X4
42.500₺
Can-am Mavireck

Canam akülü araba (Lisanslı) teknoloji ile eğlencenin oyuncak halini sunuyor. Macera sever çocukların sahi olması gerekir…

Canam Akülü Araba (Lisanslı) Özellikleri

Canam akülü araba (Lisanslı) gerçek bir eğlence ve gerçek arazi sürüşü seven çocukların en çok tercih edeceği oyuncağıdır. Lüksün ve güvenlik unsurlarının bir araya getirildiği bu özel tasarım sadece çocukların keyifli vakit geçirebilmeleri için piyasaya sunulmaktadır. Ailelerin de içinin rahat etmesi için tüm güvenlik özellikleri sunulmaktadır.

24 volt güçlü akü sayesinde 2 adet motoru bulunmaktadır. Zorlu arazi koşullarında bile çok iyi performans sergilerken yumuşak deri koltukları konforu sağlamaktadır. Canam akülü araba (Lisanslı) uzaktan kumanda ile ebeveyn kontrolüne izin vermektedir. Sadece ani stop için değil aynı zamanda hız ayarı içinde kullanabilirsiniz.

3 farklı hız ayarı bulunurken acil durum frenlemesi de çocukların güvenliğini sağlamanız açısından oldukça önemlidir. Amortisör sistemi bulunduğu için güvenli bir sürüş sağlanmaktadır. İki kişilik olan bu özel akülü araba aynı zamanda çift emniyet kemeri seçeneğiyle sunulmaktadır. Bu sadece sürücü değil onun yanındaki arkadaşı da %100 güvenilir şekilde aracı kullanabilmektedir.

Teknolojik özelliklerine bakıldığında dijital ekran göstergesi ve dahili müziklerle donatılan bir multimedya paneli bulunmaktadır. Canam akülü araba (Lisanslı) sadece sürüş eğlencesi değil aynı zamanda radyo gibi farklı seçenekleriyle eğlenceli vakit geçirilmesini sağlamaktadır. Bunun yanında bluetooth veya usb girişleri sayesinde dilediği müziği de açabilmektedir.

2 adet motorunun bulunuyor olması akülü aracın istendiğinde içeriden gaz ve direksiyon ile müdahalesinin yapılabilmesini sağlamaktadır. Aynı zamanda uzaktan kumanda ile de dilediğiniz gibi gaz ve direksiyon müdahalelerinde bulunabilirsiniz.

Renk seçenekleri içerisinde turuncu yeşil ve siyah olmak üzere 3 farklı seçenek sizlere sunulmaktadır. Çocuğunuzun veya sizin kişisel tercihine göre renk seçimini yapmanız mümkündür. Sürüş esnasında ses çıkarmaması en büyük avantajlarından biridir. Özellikle arazi aracı olmasının yanında ses çıkarmadan kullanılması çocukların da daha konforlu bir şekilde kullanabilmesini sağlamaktadır.

Canam Akülü Araba (Lisanslı) Fiyatı

Üst düzey güvenilirlik detaylarına bakıldığında metalik parlak boya ile canlı renkler göze hitap etmektedir. Bunun yanında sağ ve sol kapıları açılıp kapanabilmektedir. Aynı zamanda kilitleme yapılabilmektedir.

Üst koruma barı aşağı ve yukarı açılarak kilitlenme özelliğine sahiptir. Çoğu akülü arabada olmayan amortisör sistemi sayesinde çok daha iyiye sürüş deneyimi yaşanmaktadır. Canam akülü araba (Lisanslı) en kaliteli araba hem kız hem de erkek çocukları için uygundur. Aynı zamanda farklı yaş çocuklar için de benzer araba modellerine bakabilirsiniz.

Güçlü motoru sayesinde tüm engellileri açabilmektedir. 24 volt motoru zorlu koşullarda zorlanmadan ve hızını düşürmeden çocuğun dilediği sürüş deneyimi yaşamasını sağlamaktadır.

Güncel fiyatı üzerinden hemen sahip olabilirsiniz. Hem arazi koşullarında hem de şehir içinde kullanıma uygundur. Aynı zamanda kapalı alanlarda da özel kilitleme sistemiyle çocuğunuza herhangi bir zarar vermeden oynayabilme imkanı sunabilirsiniz.

İstanbul için de aynı gün içerisinde teslimat edilecektir. Çocuğunuzun en sevdiği oyuncağı olsun istiyorsanız onun unutulmaz anları için Can-am akülü araba hemen buradan satın alınabilmektedir. Ben ve güvenli ve eğlenceli sürüş deneyimi gerçek arazi araçlarında yaşanmaktadır.

Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Whatsapp
Akülü Garaj
Akülü Garaj
Merhaba!
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
1