Lisanslı Maserati MC 20 24V Büyük Boy Akülü Araba

24VOLT
40,000₺
Lisanslı Maserati MC 20 24V Büyük Boy Akülü Araba

Maserati MC 20 akülü araba gerçek deneyimi üst düzey güvenlik ile sunuyor. Özel tasarımı ve rengi her çocuğun dikkatini çekecektir.

Maserati MC 20 Akülü Araba Çok Dikkat Çekiyor

Onun arabası güzel ve çok özel olsun diyorsanız Maserati MC 20 akülü araba seçmek en doğrusu olacaktır. Çünkü bu özel araba her çocuğun hayalini süsleyen bilmektedir. Özellikle hızı gerçek bir sürüş deneyimi yaşatırken siz ebeveynlerin dikkat etmesi gereken hiçbir durum yoktur. Çift kişilik kapasitesi bulunmaktadır ve 15 yaşına kadar kullanılabilmektedir.

24 volt olması, hızlı bir o kadar da güvenilir olmasını sağlamaktadır. Geniş bir iç mekana sahip olduğu için tek başına büyük yaş grubundaki çocuklar için de uygundur. Maserati MC 20 akülü araba 10 veya 12 km arasında maksimum hızı bulunmaktadır. Bluetooth ve radyo özelliği sayesinde turlarken müzik de dinlenebilmektedir.

Kumanda üzerinde 3 farklı hız ayarı mevcuttur. Bu sayede yavaş orta veya hızlı sürüş deneyimleri yaşanabilmektedir. Aynı zamanda akıllı kumandasında acil stop düğmesi mevcuttur. Acil stop düğmesi durmasını istediğiniz anda bastığınız an arabanın doğrudan durması sağlanacaktır. Bu sayede de doğrudan çocuğunuzun sürüşünü her zaman kontrol altına alabilirsiniz.

Cep telefonlarından kontrol etme özelliği mevcuttur. Yani farklı bir kumanda taşımak yerine cep telefonunuzdan da uygulaması üzerinden bu kumandayı her zaman yapabilirsiniz. İos ve Android cihazlar için telefonun kumanda olarak kullanılması, sizi tek bir alete bağlayacaktır.

Saçmanın engellendiği yavaş kalkış özelliği bulunmaktadır. Aux kablosu veya usb üzerinden de dilediğiniz müziği açabilirsiniz. 2 kişilik olduğu için 2 adet deri koltuğu bulunmaktadır. Her 2 koltukta kaliteli ve yumuşak kullanım üzerine tasarlanmaktadır. Çift emniyet kemeri olduğu için her 2 çocuk için de aynı güvenlik unsurları sunulmaktadır.

Maserati MC 20 Akülü Araba Fiyatı

Maserati MC 20 akülü araç koltuklarını boyuna göre ayarlayabilirsiniz. Bu sayede de çok geniş yaş aralığına hitap etmektedir. Yani çocuğunuz büyüdükçe onu yeni bir akülü araba almanıza gerek olmayacaktır. Lüks ve şık tasarımı ve özel rengi sayesinde her ortamda dikkatleri üzerine çekecektir. Sessiz sürüş eva kauçuk lastikleriyle sağlanmaktadır.

Aynı zamanda kendi içerisinde de müzikleri bulunduğu için o müzikleri de kullanabilirsiniz. Duruş başlatıldığında gerçek hayat çalıştırma ses efekti verilmektedir. 70 kilograma kadar taşıma kapasitesi bulunurken led ışıkları mevcuttur. Motor özelliği sayesinde patinaj sorunu yaşanmayacaktır. Aynı zamanda yaylı süspansiyon sistemiyle hareket edildiğinde yaylanma özelliği mevcuttur.

Maserati MC 20 akülü araç güçlü motor ve 2 adet güçlü motorunun bulunması nedeniyle hızı da çocukları tatmin edecek seviyededir. Tam şarjla kullanım süresi ortalama 45 dakika ile 100 dakika arasında değişiklik göstermektedir. Gelişmiş güvenlik özellikleri nedeniyle çocukların bu özel ve büyük arabada sorun yaşama ihtimali olmayacaktır.

İstanbul içi aynı gün teslimat yapılmaktadır. 15 yaş çocukların dahi inebileceği büyüklükte olması tek bir aracın birden fazla çocuk tarafından kullanılabilmesini de sağlamaktadır. Uzunluğu 143 santim genişliği ise 97 cm olmaktadır. Yüksekliği ise 59 cm olurken geniş iç hacme çift kişinin de çok rahat bir şekilde kullanılması üzerine tasarlanmaktadır. Çocuğuma bir araba alayım ve herkes tarafından beğenilirken uzun süre kullanabilsin diyorsanız en doğru tercihtir.

Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Whatsapp
Akülü Garaj
Akülü Garaj
Merhaba!
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
1