Mercedes G65 4×4 Akülü Araba

12V 4x4 Lisanslı
25,000₺
Mercedes G65 4×4 Akülü Araba

Mercedes G65 4×4 akülü araba çocukların rallisinde öne çıkmasını sağlar. Güvenilirliği ve havası %100 akülü araba isteyenlere…

Mercedes G65 4×4 Akülü Araba Gerçek Bir Macera

Bu arabayı alan ebeveynler çocukların arabasını en az bir kere denemek için zaman kollamaktadır. Mercedes G65 4×4 akülü araba hayal dünyasını gerçeğe dönüştürmede en çok tercih edilen araçlardan biridir. Üstelik ücretsiz teslimat avantajlarıyla çok daha iyi bir fiyata şu an sahip olabilirsiniz.

12 volt gücüyle donatılan bu özel araçta 4 motorlu ve 4x 4 özelliği bulunmaktadır. Bu özelliği sayesinde zorlu arazi koşullarında bile çocuğunuz gerçekten hiçbir konfor eksikliği yaşamadan sürüş deneyimini test edebilir.

Her türlü arazide kullanılabilirken aynı zamanda yumuşak eve lastikleri sayesinde sessiz bir sürüş yapılmaktadır. Bunun yanında konforludur ve çocukların rahat bir şekilde sürebilmesi için gerçek arazi araçlarına özgü detaylar eklenmektedir.

Mercedes G65 4×4 akülü araba çift deri koltukları ve çift emniyet kemeri bulunmaktadır. Bu nedenle de sadece tek bir çocuk için değil aynı zamanda 2 çocuk için de uygun bir tasarımdır. Her 2 koltuğunda emniyet kemerinin bulunması sürüş esnasında konforlu ve güvenli bir kullanım gerçekleştirilmesini sağlamaktadır.

Sadece arazi aracı değil aynı zamanda sahilde veya yürüyüş yollarında da konforlu bir şekilde sürdürebilmektedir. Radyo özelliği ve bluetooth gibi özellikleri sayesinde çocukların dilediği müziği dinleme şansı mevcuttur.

2,4 bluetooth sayesinde uzaktan kumandayla güvenli bir sürüş deneyimi yaşanabilmektedir. Çocuğunuzun sürüşüne müdahale ederek onun daha güvenli bir şekilde ancak özgürlüğünü kısıtlamadan arabayı sürmesini sağlayabilirsiniz.

Kumanda özelliğinde yavaş orta ve hızlı olmak üzere 3 ayrı hız ayarı bulunmaktadır. Bu sayede de isterseniz arazi koşullarını isterseniz çocuğunuzun becerisine göre uygun sürüş modunu siz seçebilirsiniz. Mercedes G65 4×4 akülü araç uygun sürüş modunu ebeveynine seçme şansı verirken aynı zamanda araç içinde farklı güvenlik önlemleri de alabilmenize izin vermektedir.

Mercedes G65 4×4 Akülü Araba Fiyatı

Hem eğlenceli hem de maceracı olan bu özel araç aynı zamanda kendi içerisinde yüklü müzikleri de bulunabilmektedir. Usb bağlantısıyla birlikte hangi tarzdan hoşlanıyor ise çocuğunuza o tarzdaki müzikleri de açabilirsiniz. Mercedes G65 4×4 akülü araç sarsılmayan yavaş kalkış özelliği bulunmaktadır. Yavaş kalkış özelliği sayesinde akülü arabayı kullanmaya başlarken çocuk daha stabil bir şekilde sürüşü başlayabilecektir. Böylelikle kendisini çok daha güvende hissedecektir.

Kapıları açılıp kapana bilmektedir ve bu da aracın gerçekliğini arttırmaktadır. Aynı zamanda çocuklar da araca kolayca bilebilirler ve bunun için sizin yardım etmenize gerek yoktur. Yanar söner modlu ön farları bulunmaktadır. Aynı zamanda ön farların da sis farı da mevcuttur. Arka farının da canlı bir şekilde kullanılabiliyor olması aracın görünümünün çok daha gerçek olmasını sağlamaktadır. Gerçekçi akülü arabalarda çocukların en sevdiği arabalardır.

Hayal dünyasındaki en gerçekçi maceralar 4×4 akülü araçlar ile mümkündür. Güncel fiyatını kontrol ettiğiniz üzere bu aracın özellikleriyle kıyaslandığında oldukça uygun bir fiyata sahip olabilirsiniz. Özel teslimat detaylarıyla şimdi satın alırsanız birkaç saat içerisinde çocuğunuzun bu özel araç içerisinde eğlenceli çığlıklar attığını görebilirsiniz.

Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Whatsapp
Akülü Garaj
Akülü Garaj
Merhaba!
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
1