Jaguar Uzaktan Kumandalı Akülü Araba

12V
11,500₺
Jaguar Uzaktan Kumandalı Akülü Araba

Jaguar 12V akülü araba bir çocuğun gerçek eğlencesidir. Bu özel akülü arabaya dair detaylar burada!

Jaguar 12V Akülü Araba Özellikleri

Akülü arabalar sadece bir eşya değildir ve çocuklar için dünyanın kapılarını aralamayı sağlamaktadır. Jaguar 12V akülü araba sonsuz hayal gücüyle donatılan bir keşif aracı gibi düşünülmektedir. Çünkü çocukların dikkatini çekebilecek çok farklı özellikleri bulunmaktadır.

Sıfıra güllerle donatılan bu arabada 12 voltaj çift motoruyla gerçek bir sürüş deneyimi yaşanmaktadır. Jaguar 12V akülü araba kumandalı olması sayesinde ebeveynler çocukların güvenliğini sağlayabilmektedir. Bu sayede de çocukların herhangi bir şekilde tehlikeli bir durum yaşama ihtimali bulunmamaktadır. Bununla birlikte çocukların da kendi sürüş yeteneklerini geliştirebilmesi için özel bir direksiyonu mevcuttur.

Aynı zamanda radyo, aux girişi ve CD kart gibi özellikleri bulunmaktadır. Bu özelliklerle birlikte müzik dinleyerek de yolculuğunu sürdürebilmektedir. Aynı zamanda usb girişi de mevcuttur.

Led ön farları ve led arka farlarıyla birlikte çocukların dikkatini çeken çarpıcı bir tasarıma sahiptir. Açılan kapılar ve bagajı sayesinde iç mekanlarda kendi eşyalarını kendi taşıyabilmektedir. Deri koltuğu bulunduğu için bu koltuk çocukların konforunu ve lüksünü artıracak özellikleri taşımaktadır.

Bu araç çocuğun kendi hikayesini yaratmasına ve kendini özgür hissetmesini sağlayacaktır. Böylelikle de keşifler yaparak dünyayı tanımak konusunda çok daha istekli görünecektir. Sosyal becerilerini geliştirebiliyor olması aynı zamanda akülü arabayı kullanırken ki verdiği refleksler bedensel sağlığını da iyileştirmektedir.

Jaguar 12V akülü araba çocukların gözlerini parlatan ve onlara çok eğlenceli zamanları yaratan bir tasarımdır.  Güvenlik sağlandığı için uzaktan kumandasıyla birlikte ailelerinin çocuklarını her zaman kontrol edebilme yetisi bulunmaktadır.

İster radyo dinlesin ister kendi sevdiği müziği açsın burada unutulmaz bir sürüş deneyimi yaşayacaktır. Bu arabalar çocukların sadece oyuncak olarak gördüğü değil aynı zamanda hayallerini de yaşamasına imkan vermektedir.

Jaguar 12V Akülü Araba Fiyatı

Bir ileri bir geri vitesli olan bu müthiş araba maksimum hızı 3.3km olabilmektedir. Işıklı farları ve renkli ışıkları sayesinde gece sürüşünü de izin vermektedir. 3 yaş ve üzeri kullanıma uygun olurken maksimum taşıma kapasitesi 25 kg olmaktadır.

Jaguar 12V akülü araç net ağırlığı 23,7 kg olurken brüt ağırlığı ise 28 kg olmaktadır. 3 yaş üzeri çocukların kullanımına uygun olmasının yanında akü şarjı göstergesi sayesinde her zaman kullanılabilir alanı görebilirsiniz.

Cüzi miktarda satılıyor olması her çocuğun bu özel arabaya ulaşabilmesini sağlamaktadır. Bunun yanında fiyat listesini kontrol ederek şimdiki fiyatını ve geçmiş fiyatını görebilirsiniz.

Bu özel araç deri kaplaması sayesinde çocukların rahat bir şekilde kullanabilmesini sağlamaktadır. Ayrıca uzun süre üzerinde kalmasına rağmen hiçbir şekilde bedensel olarak bir rahatsızlık ortaya çıkarmayacaktır. Böylelikle siz de dilerseniz peşin dilerseniz kredi kartıyla ödeme yöntemleri üzerinden ürünü hemen satın alabilirsiniz. Doğrudan çok hızlı bir şekilde adresinize teslim edilecektir.

Adrese teslimlerde aynı şehirde ise aynı gün içerisinde teslimatlar yapılmaktadır. Ancak şehir dışı zeminlerinde de aynı gün içerisinde teslimat yapılması gibi durumlar söz konusudur. Akü şarj göstergesi uzaktan kumandalı kontrolü ve deri kaplaması koltukları ile çocuğunuz bu özel hediyeyi hak ediyor!

05.06.2024
1.133
Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Whatsapp
Akülü Garaj
Akülü Garaj
Merhaba!
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
1