Audi Akülü Araba Kaç Kilo Taşır?

Audi Akülü Araba Kaç Kilo Taşır?

Audi akülü araba kaç kilo taşır; tercih edilen modele göre değişim arz edebilmektedir. Araçların modellerine göre değişen teknik detayları sizin için derledik!

Akülü arabalara gelen talep her geçen gün artış göstermektedir. Çocukların en çok elde etmek istedikleri oyuncak halini aldığını söylesek hatalı olmaz. Zira yetişkin arabaları ile aynı modelde olması çocukları çok heyecanlandırmaktadır. Bunun yanında daha soft oyuncak tipinde modelleri de bulunmaktadır. Gelen taleplerin artması ile beraber direkt olarak model çeşitliliğinde de büyük bir artış meydana gelmiştir. Marka çeşitliliğinin de aynı şekilde arttığını iletmek gerekmektedir. Ailelerin önceliklerine ve bütçesine göre seçim yapması için tüm koşullar hazırlanmaktadır.

Maksimum Yük Kapasitesi Nedir?

Audi akülü araba kaç kilo taşır; bu model ortalama 50 kg taşımaktadır. Yapılan güncellemeler ile 55 KG seviyesine kadar taşıyabilen modeller de geliştirilmiştir. Yaş gruplarının genişletilmesi sonucunda bu yük seviyelerinde büyük bir artış kendini göstermektedir. Zira 8 yaş grubuna kadar kullanılmasına olanak tanınmaktadır. Mekanizmaya belirtilen maksimum yükün üzerinde yükleme yapılmaması gerekmektedir.

Çünkü aşırı yüklemenin aracın iç aksamlarında olumsuz etkiye sahip olabileceğini unutmamanız gerekmektedir. Yük kapasitesinin artması cihazın aküsünü de direkt olarak etkiler. Bu teknik özelliklere göz atarken aynı zamanda dış görünüş bakımından da hassas davranmalısınız. Çocuğunuzun ilgi ve beklentilerini karşılayabilecek modelleri tercih etmelisiniz. Bunun yanında materyal ve dış donanım kalitesi de göz önünde bulundurulmalıdır.

Akülü Araba Volt Seviyesi

Audi akülü araba kaç kilo taşır; taşınan kilonun direkt olarak aracın volt seviyesini etkilediğini unutmamalısınız. Volt seviyesinin yüksek olması gerekmektedir. Çünkü ağırlık arttıkça ihtiyaç duyulan güç de artış göstermektedir. Volt seviyesinin artış göstermesi akünün gereksinimlerini de artırmaktadır. Genellikle 6 V seviyesi yaygındır. Fakat taşıma kapasitesi üst noktada olan cihazlarda 24 V seviyesine kadar çıkabilmektedir.

Bu cihazların hız seviyesini de artırmaktadır. Teknik donanım tabi ki fiyata da yansımaktadır. 6V ve 24 V fiyat kıyaslaması yapıldığı zaman 24 V ürünlerin çok daha pahalı olduğu görülmektedir. Fakat hangi modeli satın alırsanız alın kesinlikle uzun süre kullanım hakkınız olacaktır. Normal koşullarda aracın şarj etme sürecinde ya da kullanım sürecinde herhangi bir cızırtı gelmeyecektir. Sadece tekerleklerin çalışma sesi gelecektir. Bunun aksi bir durum söz konusu olursa zaman kaybetmeden yetkililere durumu iletmeniz istenmektedir.

Akülü Araç Şarj Sürecinde Nelere Dikkat Edilmelidir?

Audi akülü araba kaç kilo taşır; aracın performansında sorun meydana gelmemesi için şarj etme sürecine çok büyük önem verilmesi gerekmektedir. Aracın ilk satın alım aşamasının sonrasında 18 saat kadar kesintisiz şarj edilmesi gerekmektedir. Çünkü genellikle ilk şarj süreci diğer şarj süreçlerinden daha uzun bir hal almaktadır. Akülü araçların şarjının ortalama normal koşullarda 15 saatte tamamlanması gerekmektedir. Bunun yanında tam olarak şarj edilen bir cihazın 90 dakika boyunca kesintisiz kullanılması beklenmektedir.

Bazı aileler yarım bataryayı şarj ettikten sonra performans konusunda eleştirilerde bulunmaktadır. Ama bu durumda cihazın tam performans vermesini beklemek zaten mümkün olmayacaktır. Zira araçların 90 dakikalık performansa erişebilmeleri için tam olarak şarj olmaları gerekmektedir. Size verilmiş olan kullanım kılavuzunda belirtilen tüm hususlara dikkat etmelisiniz. Elbette tam olarak şarj olmadan güç kaynağını ayırmamalısınız. Tüm bu hatalar bataryanın ömrünü olumsuz yönde etkiler.

Akülü Araç Seçiminde Zorluk Yaşıyorum!

Modeller arasında karar veremiyorsanız yetkililerimiz size anında yardımcı olacaktır. Sadece beklentilerinizi iletmeniz yeterli. Zira sizin istekleriniz ve çocuğunuzun beklentilerine uygun olan cihazlar anında tarafınıza yönlendirilecektir. Piyasada güvenliği ve uygun fiyatı bir araya getiren nadir adreslerden birinde bulunuyorsunuz. Akülü Garaj olarak bizim ana amacımız alışverişi ve araç kullanımını en keyifli hale getirmek. Şuana kadar müşterilerimizin yapmış oldukları yorumlar da bu iddiamızı destekler niteliktedir.

S.S.S

Akülü arabalarda orijinal şarj aletini kullanmak zorunlu mudur?

Satın alımın sonrasında size hangi araçlar teslim edildiyse onlar kullanılmalıdır. Farklı aksamların kullanılması şarj sürecinin olumsuz yönde etkilenmesine neden olabilmektedir.

Akülü arabalarda bir yaş sınırı var mıdır?

Akülü arabaların kullanılması için sınır 3 yaştır. Bu araçların ancak 3 yaş ve üzerinde olmanız durumunda kullanılmasına izin verilmektedir. Aksi halde çocukların güvenliğine dair sorun yaşanabilmektedir.

10.05.2024
72
Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Whatsapp
Akülü Garaj
Akülü Garaj
Merhaba!
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
1