Akülü Arabalar Kaç Yaşa Göre?

Akülü Arabalar Kaç Yaşa Göre?

Akülü arabalar kaç yaşa göre; çocukların son dönemlerde en severek kullandıkları oyuncakların başında akülü arabalar geliyor. Bu arabalara dair bilinmesi gereken tüm detaylar yazımızda!

Akülü arabalar oyuncak klasmanında değerlendirilse de bunun çok daha fazlası! Zira yetişkinlerin dahi kullanmaya özendiği araçlar olarak tanımlanmaktadır. Çocukların büyük araç modellerinin tıpkısının minyatür versiyonları olarak tanımlanması da mümkündür. Bu akülü araçların seçimi sırasında çok hassas davranılmalıdır. İstek ve beklentileriniz ile uzun ömürlülüğün bir araya getirilmesi gerekmektedir. Piyasanın en sevilen markalarına tek bir çatı altında ulaşmak isterseniz en doğru yerde bulunuyorsunuz.

Bir Çocuğun Akülü Arabaya Binmesi İçin En Düşük Maç Sınırı Nedir?

Akülü arabalar kaç yaşa göre; bir çocuğun araca binebilmesi için en az 3 yaşında olması gerekmektedir. Genellikle araçların üzerinde 3 yaş ve üzeri ibaresi bulunmaktadır. Fakat 3 yaşındaki çocukların da gözetim ile bu cihazlara binmesi önerilmektedir. Ne olursa olsun tehlikenin minimum seviyeye indirilmesi için gerekli olan tedbirler alınmalıdır.

Zira bu arabaların tasarımında da çocukların güvenliği en büyük öneme sahip olan unsurlar arasında yerini almaktadır. Çocukların aracı kullanmasının hemen öncesinde kullanım kılavuzu detaylıca okunmalıdır. Tüm kullanım hamlelerinin bu detaylara uygun şekilde yerine getirilmesi gerekmektedir. Fakat daha önce de belirttiğimiz gibi ebeveyn denetimi konusunda çok hassas davranmanız önerilmektedir.

Akülü Arabalara 8 Yaşında Bir Çocuk Binebilir Mi?

Akülü arabalar kaç yaşa göre; 3 yaş üzerinde olan çocukların rahatlıkla akülü araçları kullanmasına şans verilmektedir. Çünkü 3 yaş altında olan çocukların dengesini sağlamasının oldukça zor olduğunu da ifade etmek gerekmektedir. Bunun yanında bazı modellerde 8 yaşa kadar kullanım hakkı verilmektedir. Elbette yaş sınırından ziyade aracın kaç KG taşıma kapasitesine sahip olduğu bu aşamada önem arz etmektedir. Zira yaş sınırının dikkatle incelenmemesi durumunda kapasite aşımı yaşanabilmektedir.

Kapasitenin aşılması aracın hızlı bir biçimde bozulması ve deforme olmasını beraberinde getirmektedir. Kullanım kılavuzu ve taşıma kapasitesine uyumun ne kadar önem arz ettiği bir kere daha anlaşılmaktadır. 8 yaşında ve daha üzerinde olan çocukların genelde kumandasız olan alternatifleri seçtikleri görülmektedir. Tabi ki hitap ettiği yaş seviyesine göre araçların hem modellerinde hem de özelliklerinde değişim olmaktadır. Firmamız farklı birçok modele anında erişim hakkı sunmaktadır.

Kumandalı Arabalar Küçük Çocuklar İçin Daha Güvenli

Akülü arabalar kaç yaşa göre; 3 -4 yaş aralığında olan çocukların kumandalı olan araçları kullanması daha mantıklı olacaktır. Zira tüm kontrol bu şekilde sizin elinizde olmaktadır. Herhangi bir tehlikenin ortaya çıkması da engellenmektedir. Kontrol sizde olduğu için herhangi bir sorun fark edildiği anda duruma anında müdahale edebilirsiniz. Fiyat aralığı bakımından incelendiği zaman kumandalı ve kumandasız modellerin hemen hemen aynı fiyat aralığında olduğunu ifade etmek gerekmektedir. Her zaman ebeveyn denetimi güvenliği artırmaktadır. Arabaların tasarım bakımından ve kumanda seçenekleri ile güvenliği destekleyici etkisi olduğunu da ifade etmek gerekmektedir.

Akülü Aracın Kullanımına Dair Tüm Sorularınıza Yanıt Buluyoruz!

Akülü Garaj firması olarak aracın kullanımına dair yaşanan tüm sorunlarda yanınızdayız. Aracın kullanımına dair aklınıza takılan hususlar olursa bunu bize bildirmelisiniz. Zira sadece satış öncesi destek konusunda muhteşem bir hizmet sunmuyoruz. Bunun yanında satış sonrası destek konusunda da muhteşem bir hizmet sunmaya devam ediyoruz. Son olarak cihazınızın performansında sorun mu yaşıyorsunuz?

Bu sorun daha büyük bir zaman dilimini kapsamadan direkt olarak uzman kadromuza bildirilmelidir. Sizden kaynaklanmayan, cihazdan kaynaklı sorunlar yaşanması durumunda sistem anında harekete geçecektir. Çünkü bizim amacımız satın alınan akülü araçların uzun dönem kullanılmasıdır. Aileler de yüklü miktarda ödeme yaptıkları araçların birkaç ay içerisinde bozulmasını istememektedir. Böylece devreye girerek sorunların en kısa sürede çözülmesine önem veriyoruz.

S.S.S

Akülü araçlarda V neye göre değişmektedir?

Aracın performans seviyesinin en temel belirleyicisi V seviyesidir. Daha büyük yaş aralıklarına uygun olan araçların V seviyesinin çok daha yüksek nitelikte olduğunu ifade etmek gerekir.

En yüksek performanstaki araçlar kaç yaş grubuna kadar kullanılmaktadır?

Genellikle 8 yaşa kadar kullanıma izin verilmektedir. Fakat istisnai olarak 10 yaşa kadar kullanıma izin verilen modeller de mevcuttur. Markalar arasında taşıma kapasitesine göre farklılıklar söz konusu olmaktadır.

10.05.2024
73
Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Whatsapp
Akülü Garaj
Akülü Garaj
Merhaba!
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
1